2563

Heimish Marine Care Eye Cream

Ne add alább, mint a Heimish Marine Care Eye Cream, ha a szemkörnyék ápolására gondolsz! Egyenesen a tenger mélyéről merít, hogy megadjon mindent, amire a szemkörnyék érzékeny bőrének szüksége van. Kezeli a ráncokat, simítja a bőrt, elasztikusabbá és ragyogóbbá teszi a szemkörnyéket.

9 990 Ft
9990
Egységár: 333 Ft/ml
Raktáron

Bízz a tenger tápláló erejében, és fiatlítsd meg a szemkörnyéked a Heimish Marine Care Eye Creammel!

Tengeri frissesség egy hatékony formulában, az elasztikusabb, hidratáltabb és ragyogóbb szemkörnyékért. Tengervizet, peptideket és növényi őssejt kivonatot tartalmaz, hogy hatékonyan vegye fel a küzdelmet az öregedés jeleivel. Tengeri frissesség: 51% tengeri víz frissíti a bőrt, miközben peptid tartalma által fokozza a szemed alatti terület hidratáltságát és kisimítja a ráncokat. Tengeri növényi kivonatok: A tengeri algakivonatok különleges keveréke segít eltüntetni az esetleges bőrduzzanatot a szemed alól. Reggeli ébredés: Nincs több reggeli bőrduzzanat a szemed körül!

Ez a krém teszi a dolgát, hogy a bőröd készen álljon egy újabb napra. A Heimish Marine Care Eye Cream egyenesen a természet szívéből érkezik.

Használata: Vidd fel a megfelelő mennyiséget a szemkörnyék bőrére, vagy az egész arcra és az ujjbegyekkel ütöged a bőrbe, vagy az erre a célra készült szem körüli masszírozóval finoman masszírozd a bőrbe.

Kiszerelés: 30ml

vélemény

Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!

Bejelentkezés