Összetevők
Caprylic/Capric Triglyceride
A Caprylic/Capric Triglyceride egy gyakran használt kozmetikai összetevő, amelynek zsírsavakból és glicerinből álló kombinációja. Ez az összetevő segít a bőr hidratálásában és lágyításában, valamint elősegíti az aktív anyagok jobb felszívódását a bőrbe. Emellett enyhítheti az irritációt és javíthatja a bőr rugalmasságát, így az Caprylic/Capric Triglyceride fontos összetevője lehet különböző kozmetikai termékeknek, mint például arckrémek, testápolók és szappanok. EWG 1
(0)
6 190 Ft
(0)
3 990 Ft
(0)
8 420 Ft
(0)
7 950 Ft
-20%
(0)
6 590 Ft
5 270 Ft
(0)
4 990 Ft
-50%
Közeli lejárat
2026.12.27.
2026.12.27.
(0)
5 990 Ft
2 990 Ft
-30%
Közeli lejárat
2027.02.06.
2027.02.06.
(0)
8 890 Ft
6 220 Ft
(0)
6 990 Ft
(0)
12 460 Ft
(1)
6 680 Ft
(0)
140 Ft
(6)
8 150 Ft
(0)
8 600 Ft
(0)
9 470 Ft
(0)
3 990 Ft
(0)
6 450 Ft
(0)
5 810 Ft
(0)
450 Ft
(0)
4 390 Ft