Összetevők
Stearic Acid
A sztearinsav egy természetes zsírsav, amely gyakran megtalálható kozmetikai termékekben, például krémekben, lotionökben és szappanokban. Ez a vegyület fontos szerepet játszik a termékek állagának és konzisztenciájának fenntartásában. A sztearinsav segít a termékek stabilizálásában és a víz és olaj fázisok megkötésében, ezáltal elősegítve a homogén keveredést. Ezenkívül a sztearinsav hidratáló hatással is rendelkezik, amely segít megőrizni a bőr nedvességtartalmát és puhaságát. A kozmetikumokban használva segít a termék textúrájának és krémes állagának kialakításában. EWG 1
(12)
4 390 Ft
(0)
3 990 Ft
(0)
12 700 Ft
(0)
650 Ft
(0)
8 990 Ft
(0)
8 420 Ft
(0)
3 440 Ft
(45)
4 400 Ft
-30%
Közeli lejárat
2027.02.19.
2027.02.19.
(0)
2 990 Ft
2 090 Ft
(4)
7 150 Ft
(0)
3 990 Ft
-30%
Közeli lejárat
2027.02.01.
2027.02.01.
(0)
6 560 Ft
4 590 Ft
(0)
4 850 Ft
(0)
250 Ft
(0)
7 990 Ft
(0)
5 580 Ft
(0)
6 690 Ft
(0)
3 990 Ft
(0)
5 360 Ft