2512

STAY WELL Vegan Collagen Eye Cream

Ha a szemed alatti táskák és szarkalábak nyugtalanítanak, ez a kollagénnel, peptidekkel és bakuchiollal gazdagított szemránckrém megújító erejű lehet számodra. Nem csak hidratál, de a szemkörnyék bőrének számos problémájára is megoldást nyújt, pl. a vitalitás vagy elaszticitás hiányára is.

5 810 Ft
5810
Egységár: 145 Ft/ml
Raktáron

Indítsd el a napodat friss és fiatalos tekintettel a STAY WELL Vegan Collagen Eye Cream szemránckrémmel!

Ez a szemránckrém nem csak hidratál, de egyben a szemkörnyék bőrének számos problémájára is megoldást nyújt. Ha a szemed alatti duzzanat, a bőr elaszticitásának csökkenése és a vitalitás hiánya nyugtalanít, itt a megoldás.

Fő összetevői és tulajdonságaik:

A formulában szójababból származó vegán kollagén, 5-féle peptid és a bakuchiol egyesülnek. A vegán kollagén intenzíven hidratálja és feszesíti a bőrt, csökkentve ezzel a szem alatti duzzanatot. Az öt különböző peptid segít megőrizni a bőr elaszticitását és csökkenteni a ráncokat, míg a bakuchiol (a retinolhoz hasonló hatást kifejtve, ám annak hátrányai nélkül) gyengéden támogatja a bőr megújulását.

Ez a krém nem csak kiküszöböli a szemkörnyék problémáit, de egyúttal felfrissíti és vitalizálja is azt. Próbáld ki és érezd a különbséget a szemed körül!

Használata: Arctisztítás, toner és szérum használatát követően nyomj megfelelő mennyiségű terméket az ujjbegyedre és masszírozd gyengéden a szemkörnyék területére, amíg a krém fel nem szívódik.

Kiszerelés: 40ml

vélemény

Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!

Bejelentkezés