2548

Round Lab Soybean Nourishing Cream

A Round Lab díjnyertes arckréme fekete szójababbal, ceramiddal és adenozinnal intenzív hidratációt és táplálást biztosít a környezeti stressz miatt szárazzá vált bőrnek. Ragadós érzet nélkül szívódik a bőrbe, hogy tápanyagokkal töltse fel és hosszú ideig segítsen a bőrben tartani a nedvességet.

13 860 Ft
13860
Egységár: 173 Ft/ml
Raktáron

Tapasztad meg, ahogy a száraz és repedezett bőr visszanyeri rugalmas teltségét a Round Lab Soybean Nourishing Cream táplálása által!

Díjnyertes krém a ráncok megjelenésének hatékony csökkentésében, a bőr textúrájának, rugalmasságának és nedvességmegtartásának javításában.

A bőséges mennyiségű ceramid és fekete szójabab kivonat hosszan tartó hidratálást biztosít, különösen a stressz és a külső tényezők miatt repedezett vagy száraz bőr számára.

A Glycine Max (szójabab) mag kivonat (1000 ppm) védi a bőrt a szabadgyökök káros hatásától, segít halványítani a ráncokat és finom vonalakat.

A Ceramide NP megnyugtatja az irritált bőrt, erősíti a bőr lipidrétegét és extra ápolást biztosít a száraz és érdes bőr számára.

A magas antioxidáns tartalmú Curcuma Longa (kurkuma) gyökérkivonat anti-aging összetevő, védi a bőrt a káros környeztei hatásoktól és egyben erős nedvességforrás is.

Használata: A bőrápolás utolsó szakaszában vidd fel a megfelelő mennyiségű terméket a bőrre és engedd, hogy a termék beszívódjon.

Kiszerelés: 80ml

koreai-kozmetikum-alkalmazasi-sorrend

vélemény

Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!

Bejelentkezés