2346

PURITO Dermide Balancing Barrier balzsam

Ceramidos bőrvédő formula, amely balzsam az igazán érzékeny, könnyen kiszáradó bőrnek! A Purito Barrier arcbalzsam megszünteti a bőrszárazságot, erősíti a bőr természetes védőrétegét, és hosszan a bőrben tartja a nedvességet különféle ceramid típusok és más bőrerősítő és hidratáló összetevőkkel.

PURITO Dermide Balancing Barrier Balm

8 670 Ft
8670
Beszerzés alatt
Jelentkezés a termék elérhetőségének értesítésre, ha ismét készleten van

Védd a száraz és érzékeny bőrt ceramidokkal!

A száraz bőr problémái közé tartozik a bőrérzékenység, feszülés, hámlás, rugalmatlanság valamint sérülékenység is. Ahhoz, hogy hosszú ideig hidratált maradjon, hatékony bőrvédelemre van szüksége. Ez a cemaidos, dús krém az érzékeny és száraz bőr problémáira jelent megoldást.

A szilikonmentes formula 10 000 ppm ceramidot tartalmaz, amely erősíti a bőr védőrétegét és intenzíven hidratálja a száraz bőrt. Gyorsan felszívódik a bőrön, egyensúlyba hozva annak természetes olaj-, és vízszintjét. Nyugtató összetevői minimalizálják az érzékenység jeleit, és segítenek megerősíteni a bőr védőrétegét.

Fő összetevők: Ceramidok (10 000 ppm) Ceramide NP / Ceramide EOP / Ceramide NS : intenzív hidratálást biztosít a bőrnek azáltal, hogy helyreállítja a védőréteget, amely megakadályozza a nedvességvesztést.

Illóolajmentes - Illatanyagmentes - PEG-mentes - Szilikonmentes Vegán. Állatkísérlet-mentes. Hipoallergén.

Használat: Az arcápolás utolsó szakaszában használd. Vidd fel a bőrre egyenletesen a megfelelő mennyiséget.

Termék eredeti neve: PURITO Dermide Balancing Barrier Balm

Kiszerelés: 60ml

alkalmazasi-sorrend-arckrem-koreai-kozmetikum

vélemény

Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!

Bejelentkezés