2367

Mediheal D:Na Proatin arcmaszk

Élettel teli bőr természetes hidratáló anyagokkal! Ez a maszk nátrium-hialuronátot, vízmegkötő cukorféléket, xillitolt, nátrium-PCA-t (a bőrben természetesen előforduló hidratáló anyag) tartalmaz, és természetes vízzáró réteget alkotva védi a bőrt a nedvességvesztéstől. Táplálást és hidratációt biztosítva a bőr élettel telivé és ellenállóvá válik.

Mediheal D:Na Proatin Mask

900 Ft
900
Raktáron

Természetes nedvességgát a rugalmas és vitalitással teli bőrért!

Ez az arcmaszk hatékony kezelést biztosít a dehidratált, könnyen kiszáradó bőrnek, olyan természetes hatóanyagokkal, amint pl. peptidek, a nátrium-hialuronát, nátrium-PCA és más vízmegkötő cukorfélék.

Az eredmény élettel teli, hosszan hidratált, ragyogó bőr.

A Mediheal 10 éves tapasztalatát és innovatív megközelítéseit felhasználva a mindennapokban is elérhető, mégis rendkívül sokoldalú arcmaszkokat készít, a legkülönbözőbb bőrproblémákra.

A krémes, szuper hidratáló eszenciával átitatott maszk a természetes hidratáló faktorokon kívül (mint a nátrium hialuronát, amely a hialuronsav egy formája) aminosavakat és peptideket is tartalmaz, hogy ne csak feltöltsék, de a bőr természetes vízzáró lipidrétegét megerősítve, hosszan biztosítsák a bőr nedvességtartalmának megtartását. A bőr tápanyagokkal és nedvességgel töltve, ragyogó és rugalmas lesz.

A bambusz-cellulóz lap szorosan illeszkedik a bőrhöz, hogy biztosítsa az eszencia hatékony felszívódását.

Használat: 1. Tisztítás és tonizálás után simítsd a maszkot az arcodra, lazíts 10-20 percig, vagy amíg a logó meg nem jelenik, majd távolítsd el a maszkot. Végül finoman ütögesd/ masszírozd a bőrbe a maradék eszenciát.

Termék eredeti neve: Mediheal D:Na Proatin Mask

Kiszerlés: 1 db (25ml)

alk-sorrend-koreai-maszkok

vélemény

Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!

Bejelentkezés