2446

Mary & May Tranexamic Acid + Glutathione Eye Cream

Tüntesd el a sötét karikákat és bőrhibákat ezzel a bőrtónus-kiegyenlítő hatású szemránckrémmel! Tranexámsav tartalma intezíven halványítja a bőrön lévő hiperpigmentációkat és a szem körüli karikákat. Glutation tartalma pedig tovább erősíti a bőrtónus-kiegyenlítő hatást és erős antioxidánsként védi a bőrt a korai öregedéstől.

7 900 Ft
7900
Egységár: 263 Ft/g
Beszerzés alatt
Jelentkezés a termék elérhetőségének értesítésre, ha ismét készleten van

Tedd újra ragyogóvá a szemkörnyéket Mary & May Tranexamic Acid + Glutathione Eye Cream -mel!

Ez a szemránckrém tranexámsavat és glutationt tartalmaz, amely ragyogóbbá teszi a szem körüli területet és halványítja az arc más területein lévő pigmentfoltokat, bőrhibákat.

A tranexámsav kiváló bőrtónus-kiegyenlítő hatású összetevő, amely gátolja a melanociták vagy pigmentsejtek növekedését, így csökkentve a melanin termelődését a bőrben.

A glutation egy olyan fehérje a szervezetben, amely védi a sejteket a szabadgyököktől. Erős antioxidáns hatással bír, gátolja a sejtek oxidáció okozta károsodását, így anti-aging ápolást nyújt továbbá elősegíti az egységesebb bőrtónus kialakulását.

A szemráckrém rendszeres használatával a szem körüli terület láthatóan világosabbá és ragyogóbbá válik, valamint az arc más területein alkalmazva halványodnak a hiperpigmentációk és egységesebb, ragyogóbb bőrtónus érhető el.

Használata: Vidd fel egyenletesen megfelelő mennyiségű terméket a szemkörnyékre és az arcon lévő sötét foltokra, bőrhibákra.

Kiszerelés: 30g


 

vélemény

Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!

Bejelentkezés