Összetevők
Phenoxyethanol
A Phenoxyethanol egy konzerválószer, amely széles körben használatos kozmetikumokban és bőrápolási termékekben. Ez az összetevő hatékonyan gátolja a baktériumok és a gombák növekedését a termékben, ezáltal hosszabb távú eltarthatóságot biztosít. A Phenoxyethanol általában alacsony koncentrációban van jelen a kozmetikumokban és általában biztonságosnak tekintik a használatát. EWG 4
(0)
3 880 Ft
(0)
2 560 Ft
(0)
140 Ft
(0)
2 560 Ft
(0)
6 340 Ft
(1)
11 360 Ft
(0)
540 Ft
(0)
540 Ft
(0)
4 150 Ft
(0)
5 670 Ft
(0)
140 Ft
-30%
Közeli lejárat
2027.02.13.
2027.02.13.
(0)
6 570 Ft
4 600 Ft
(0)
4 290 Ft
(0)
2 560 Ft
-50%
Közeli lejárat
2026.12.31.
2026.12.31.
(0)
8 400 Ft
4 200 Ft
(0)
110 Ft
(0)
5 670 Ft
(0)
540 Ft
(0)
540 Ft