2080

Cellhappyco hajhullás elleni hajszesz

Hajhullás elleni tonik, 27-féle gyógynövény kivonattal, amely több szinten támogatja a haj és a fejbőr egészségét. Hidratálja, táplálja a hajat és a fejbőrt, eltávolítja a felesleges faggyút, és támogatja a fejbőr olaj-víz egyensúlyát. Olyan környezetet teremt, amely elősegíti a haj növekedését.

11 360 Ft
11360
Egységár: 95 Ft/ml
Raktáron

Kényelmes, otthoni haj-, és fejbőrápoló gyógynövényes megoldás hajhullás ellen

Egyszerre hidratálja és tápanyagokkal látja el a hajas fejbőrt.

Hármas hatással bír: tápláló + hidratáló + haj-rugalmasság növelő, hajhullás elleni ápolás a haj és fejbőr számára.Természetes összetevői olyan környezetet teremtenek, amelyek kedvezőek a hajhagymák egészséges működéséhez és támogatják a haj növekedését.

Kényelmes otthoni megoldás a hajhullás tüneteinek csökkentésére és megelőzésére.

A Cellhappyco hajhullás elleni tonik természetes eredetű összetevők által biztosítja az értékes nedvességet, gondoskodik a felesleges faggyúról, amely a bőr pórusainak eltömődését okozhatja, rugalmasabbá teszi a hajat és támogatja a fejbőr olaj-víz egyensúlyát. 27-féle gyógynövény kivonatát tartalmazza, amelyek kedvező hatással vannak a fejbőr egészségére és a hajnövekedésre.

Használat: Használat előtt alaposan rázza fel a flakont, majd fújjon megfelelő mennyiségű terméket minden nap a hajas fejbőrre, majd jól masszírozza az ujjaival a fejbőrbe, segítve a beszívódást.

Jó tudni: napi egy használat a megelőzést szolgálja, ahhoz hogy látványosan javuljon a fejbőr állapota és a hajnövekedés, naponta többször is javasolt alkalmaznia a terméket.

Kiszerelés: 120ml


 

cellhappyco-hajhullas-elleni-hajszesz

5
1 vélemény

Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!

Bejelentkezés
Cellhappyco hajhullás elleni hajszesz | Kor: 35-54 | Bőrtípus: normál

4-5 hét alatt látványos változás

A samponnal együtt használom több mint egy hónapja. Az első héten megijedtem, mert egy kicsit korpás és érzékeny lett tőle a fejbőröm. Utána kb. 2 hétig nem sok minden történt. De onnantól kezdve látványosan erősebb szálú és sűrűbb lett az egyébként ritka, piheszerű hajam. Napi kétszer használom a hajszeszt és heti egyszer a sampont. Elöl a felkopaszodásnál egyelőre nem látok változást, de a fejtetőn és a forgó környékén nagyon szembetűnő. Korábban világított a fejbőröm a ritkás hajon keresztül. Az elmúlt években kipróbáltam néhány hajnövesztőt, de eddig ez az egy hozott látványos eredményt. Most kezd elfogyni a hajszesz, még egyet biztosan beszerzek. A sampon még nagyon sokáig elég lesz. Nagyon örülök ennek a hajszesznek, mert nem vagyok már nagyon fiatal, és már kezdtem beletörődni a kopasz fejtetőbe.