2544

Jkosmec Skin Solution Peptide Mask

Fakó és rugalmatlan a bőröd? Állítsd helyre ezzel a peptidekkel dúsított arcmaszkkal! 6-féle peptid összetevőt tartalmaz, továbbá számos növényi kivonatot, hogy megerősítse, feszesítse és ragyogóbbá tegye a bőrt.

540 Ft
540
Egységár: 22 Ft/ml
Raktáron

Élvezd a peptidek erejét és a növényi kivonatok frissítő hatását egyetlen maszkban a Jkosmec Skin Solution Peptide Mask-kal!

Ez a maszk egyedi peptid összetevőkkel, (Copper Tripeptide-1, Tripeptide-1, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Pentapeptide-4, Hexapeptide-11, Hexapeptide-9) segít helyreállítani és megújítani a bőrsejteket. E peptidek kivételes hatékonyasággal segítik a bőr rugalmasságának növelését, miközben csökkentik a finom vonalakat és ráncokat.

A növényi kivonatok, mint a bajkáli csucsóka, a centella asiatica és a zöld tea, hozzájárulnak a bőr hidratálásához és táplálásához. Emellett nyugtató hatásuk segít csillapítani a bőrirritációkat és kiegyensúlyozza bőrt.

Éld át a rugalmas és selymesen puha bőr élményét minden alkalmazáskor!

Használata: Arctisztítás után készítsd elő a bőrt tonerrel. Hajtogasd ki a maszkot és helyezd az arcodra, elkerülve a szem és a száj környékét. Hagyd hatni 15-20 percig, majd távolítsd el a maszkot és a maradék eszenciát finoman ütögesd a bőrbe.

Kiszerelés: 25ml

vélemény

Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!

Bejelentkezés