2543

Jkosmec Skin Solution Snail Mask

Fáradt és rugalmatlan a bőröd? Ez a csiganyálka-szűrlettel gazdagított arcmaszk mélyen hidratálja és táplálja a bőrt. A csiganyálka csodálatos hidratáló és regeneráló hatását a centella, bajkáli csucsóka és más növényi kivonatok egészítik ki, hogy visszaadják a száraz és fáradt bőr vitalitását.

540 Ft
540
Egységár: 22 Ft/ml
Raktáron

Éld meg a táplált és intenzíven hidratált bőr élményét a Jkosmec Skin Solution Snail Mask segítségével!

Ez a rendkívüli maszk kimagasló megoldást kínál a bőrproblémákra, élettel teli vitalitást és hidratációt biztosítva.

A csiganyálkából kinyert hatóanyagok egyedülállók a bőrmegújításban és a bőr fiatalosabbá tételében.Csiganyálka-szűrlet mélyen hidratálja a bőrt ezáltal segít csökkenteni a finom vonalakat és ráncokat. A bajkáli csucsóka hatékonyan táplálja és revitalizálja a bőrt, hozzájárulva annak rugalmasságához és fiatalos kinézetéhez. A centella asiatica pedig nyugtató hatása révén segít csillapítani a irritációkat és kiegyensúlyozottabbá tenni a bőrt.

Az arcmaszk rendszeres használatával a bőr láthatóan ragyogóbbá, puhábbá és fiatalosabbá válik. Éld meg az egészséges, revitalizált bőr élményét minden alkalmazáskor!

Használata: Arctisztítás után készítsd elő a bőrt tonerrel. Hajtogasd ki a maszkot és helyezd az arcodra, elkerülve a szem és a száj környékét. Hagyd hatni 15-20 percig, majd távolítsd el a maszkot és a maradék eszenciát finoman ütögesd a bőrbe.

Kiszerelés: 25ml

vélemény

Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!

Bejelentkezés