2480

A'pieu Super Air Fit Mild Sunscreen Daily SPF50+/PA++++

Napi használatra kifejlesztett szuperkönnyű, széles spektrumú UV védelmet nyújtó fényvédő háromféle Centella Asiatica hatóanyag tartalommal. Érzékeny bőrre is használható, nagyon gyorsan beszívódik és nem hagy fehéres réteget a bőrön, az air-fit technológiának hála pedig hagyja lélegezni a bőröd.

10 450 Ft
10450
Beszerzés alatt
Jelentkezés a termék elérhetőségének értesítésre, ha ismét készleten van

Az A'pieu Super Air Fit Mild Sunscreen Daily SPF50+/PA++++ maximális védelmet nyújt az UVA/UVB sugarakkal szemben, miközben hármas Centella komplexszel nyugtatja a bőrt!

Ez a krém textúrájú fényvédő olyan bőrproblémákat céloz meg, mint a káros UV sugárzás okozta károsodás, környezeti stressz, napsugárzás okozta bőröregedés, és a fáradtság jelei.

A könnyű formula az érzékeny bőrnek is megfelel és gátként hat az apró levegőben szálló szennyeződések számára. Emellett nyugtatja az irritációt, és nem csíp, ha érintkezik az érzékeny szemkörnyékkel. Ezenkívül nyugtató érzést nyújt felkenéskor, és a szuper air fit technológiának köszönhetően hagyja a bőrt lélegezni.

Nem ragad, gyors felszívódást eredményez, és tökéletesen diszkrét: nem hagy fehéres réteget maga után. Végezetül, a Super Triple Asiatica inzentív nyugtató hatású, amely egyensúlyba hozza és regenerálja a nap hőhatásának kitett, fáradt bőrterületeket.

Használata: Vidd fel egyenletesen a bőrre a bőrápolás utolsó szakaszában legalább 15 perccel napon való tartózkodást megelőzően.

Kiszerelés: 50ml

vélemény

Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!

Bejelentkezés