2460

Tocobo Bifida Biome Essence

Ez a probiotikus eszencia megerősíti a bőr a védőrétegét, miközben elasztikusabbá és ragyogóbbá teszi az arcbőrt. Háromféle tejsavbaktérium összetevőt tartalmaz, amelyek támogatják a bőrbarriert, növelik a bőr vitalitását és hidratáltságát, hogy a bőr ragyogó és elasztikus legyen.

9 600 Ft
9600
Egységár: 192 Ft/ml
Raktáron

A Tocobo Bifida Biome Essence mélyreható probiotikus kezelést nyújt a bőrnek!

A magas tejsavbaktériumtartalmú fermentált összetevők kombinációja segít újra megtalálni a bőr optimális állapotát, és megerősíti a meggyengült bőrgátat, hogy a bőr rugalmas legyen.

Niacinamid és adenozin: A niacinamid összetevő a bőrt nedvességgel telivé és ragyogóvá teszi, az adenozin összetevő pedig segíti a bőr rugalmasságát és a ráncok javulását.

Optimális összetételű 3 reprezentatív tejsavbaktériumot tartalmaz: Bifida (bőrbarrier-erősítő) Lactobacillus (bőrnyugtató egyensúly), Lactococcus (bőr vitalitása). Bifida fermentált-lizát: bőrbarrier-erősítő, vitalizáló és hidratáló, élénkíti a bőrt azáltal, hogy nedvességet és tápanyagokat biztosít. 45% Kókusz-tejsavbaktérium: bőrnyugtató és kiegyensúlyozó hatású. Magas magnézium és kalcium tartalma van, segít a bőrben tartani a nedvességet Lactococcus oldat: vitalitás és elaszticitás-növelő hatású, 3 Probiotikum komplex a bőrbarrier erősítésére Erősen hidratáló fermentált eszencia Niacinamid és adenozin a ráncok halványításáért.

Állatkísérlet-mentes, vegán termék.

Használata: Toner használata után az eszencia lépésben vidd fel a bőrbe a megfelelő mennyiséget, finoman oszlasd szét a bőrön és hagyd beszívódni.

Kiszerelés: 50ml

vélemény

Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!

Bejelentkezés