2405

Isntree Hyaluronic Acid Water eszencia

Ez az eszencia 8-féle hialuronsavat tartalmaz, hogy rétegről-rétegre mélyen hidratálja, feltöltse és kisimítsa a bőrt anélkül, hogy ragacsos érzést hagyna maga után. Fügekaktusz-olajat is tartalmaz, hogy a bőrt hosszan hidratáltan tartsa és ellenállóvá tegye. Rendszeres használatával láthatóan csökkennek a finom vonalak és ráncok.

Isntree Hyaluronic Acid Water Essence

9 700 Ft
9700
Raktáron

Az Isntree Hyaluronic Acid Water eszencia 8-féle hialuronsavval teszi teltebbé a bőrt!

Az Isntree Hyaluronic Acid Water eszencia egy hatékony hidratáló szérum, amelyet úgy terveztek, hogy javítsa a bőr nedvesség egyensúlyát. Erőteljes, mégis gyengéd összetételű formula, amely mélyen hidratálja a bőrt, így az telt, sima és rugalmas lesz. Az esszencia 8 különböző típusú hialuronsavval készül, amelyek különböző molekulaméretüknek köszönhetően fokozatosan töltik fel a bőrt nedvességgel.

A hialuronsav a szervezetben található természetes anyag, amely képes súlyához képest 1000-szeres mennyiségű vizet képes megkötni. Az idő előrehaladtával a bőrben csökken a hialuronsav szintje, ami szárazsághoz, apró vonalak majd ráncok kialakulásához vezet. A megfelelő hidratálással nagy mértékben csökkenthető a bőr korai öregedése így a ráncok kialakulása.

Ez az eszencia különböző molekulatömegű hialuronsavat tartalmaz, amely lehetővé teszi, hogy mélyebben behatoljon a bőrbe az optimális hidratálás érdekében. Összetevői között más bőrbarát anyagok is helyet kaptak, mint például a fügekatuszolaj, amely nagyon hatékony vízzáróként funkcionál és a hosszantartó hidratálást biztosítja, továbbá niacinamid, panthenol és béta-glükán, amelyek segítenek megnyugtatni és táplálni a bőrt. Textúrája könnyű, nem ragad és gyorsan beszívódik, így tökéletesen alkalmas a smink alá történő rétegezésre. Klinikailag bizonyítottan nem irritál, így minden bőrtípusra alkalmas, még az érzékeny bőrűek számára is.

Termék eredeti neve: Isntree Hyaluronic Acid Water Essence

Használata: Arctisztítás és toner használatát követően vidd fel az arcra a megfelelő mennyiséget és finoman paskold a bőrbe.

Kiszerelés: 50ml

vélemény

Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!

Bejelentkezés