2312

Skinfood Black Sugar Perfect Essential bőrradír 2X

Fekete cukrot, rizsbort és gyümölcskivonatokat tartalmazó hámlasztó hatású maszk és bőrradír, amely gyengéden távolítja el az elhalt hámsejteket, ragyogóbb és simább bőrfelszínt hozva létre. Fekete cukorral és rizsborral finomítja a bőr textúráját, táplálja, nyugtatja és finoman hámlasztja a bőrt.

Skinfood Black Sugar Perfect Essential Scrub 2X

9 990 Ft
9990
Egységár: 48 Ft/g
Raktáron

Gyümölcsös, édes kezelés a finom tapintású és sima bőrért!

Ez a fekete cukrot, rizsbort és gyümölcskivonatokat tartalmazó hámlasztó hatású maszk és bőrradír gyengéden távolítja el az elhalt hámsejteket, ragyogóbb és simább bőrfelszínt hozva létre. Fekete cukorral és rizsborral finomítja a bőr textúráját és serkenti a vérkeringést, makadámia és fehér tajtékvirág magolaj tartalma táplálja és megnyugtatja a bőrt.

Ezenfelül gyümölcskivonatokat is tartalmaz (papaya, narancs, citrom, alma), amelyek finoman hámlasztják és tisztítják a bőrt.

Használata: Tisztítás után vidd fel a nedves bőrre, és masszírozd körkörös mozdulatokkal 30 mp -1 percig, koncentrálva a mitesszeres és zsúfolt pórusú területekre. Hagyd hatni 10-15 percig majd öblítsd le langyos vízzel. Használd hetente 1-3 alkalommal a bőrtípusodtól és őröd állapotától függően. Nincs 10-15 perced? Használd bőrradírként, majd 1 perc múlva öblítsd le.

Termék eredeti neve: Skinfood Black Sugar Perfect Essential Scrub 2X

Kiszerelés: 210g

vélemény

Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!

Bejelentkezés