2502

SKIN1004 Madagascar Centella Soothing Cream

Fedezd fel a gondoskodás ölelését a bőrödön át a SKIN1004 Madagascar Centella Soothing Cream-mel! Ha a bőröd érzékeny és kimerült, ez a krém igazi megnyugvás lesz számára. A madagaszkári Centella kivonat és a háromféle bőrben is megtalálható lipid megerősíti és feltölti a bőrt minden egyes felvitel alkalmával!

3 610 Ft
3610
Egységár: 120 Ft/ml
Beszerzés alatt
Jelentkezés a termék elérhetőségének értesítésre, ha ismét készleten van

Engedd, hogy a bőröd mélyen megnyugodjon és feltöltődjön a SKIN1004 Madagascar Centella Soothing Cream-mel!

Ha a bőröd kimerült és érzékeny, itt az idő, hogy tiszta összetevőkkel kényeztesd és hatékonyan támogasd!

Ez a krém tökéletes megoldást kínál az érzékenységre és irritációra.

A madagaszkári Centella, az egyik legjobb minőségű Centella Asiatica-ként csodálatos bőrregeneráló, bőrvédő összetevő, csökkenti a bőrpírt és az érzékenységet.

A bőrben természetesen is megtalálható három különböző féle lipidet is tartalmaz (ceramid, zsírsav, koleszterin), amelyek helyi alkalmazásával erősödik a bőrbarrier, így a bőr ellenálló képessége is.

Ezek a kivételes összetevők egyesülnek a SKIN1004 Madagascar Centella Soothing Cream-ben, hogy együtt hatékony bőrnyugtató-erísítő kezelést nyújtsanak az érzkeny bőrnek. Könnyű géles állaga miatt gyorsan beszívódik, minden egyes felvitellel a bőröd megpihen, feltöltődik, és az érzékenység helyett a nyugodt szépség sugárzik róla.

Használata: Az arcápolás utolsó szakaszában vidd fel a megfelelő mennyiséget a bőrre és mindkét tenyered segítségével gyengéden ütögesd a bőrbe.

Kiszerelés: 30ml

vélemény

Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!

Bejelentkezés