2284

Pyunkang Yul tapasz pattanásokra

Áttetsző hidrokolloid tapasz pattanásokra, amely hatékonyan védi a bőrt és magába szívja a sebváladékot. Felgyorsítja a bőrregenerációt és segít megelőzni az pattanás okozta hegek kialakulását. Extra vékony, vízálló anyaga tökéletesen illeszkedik a bőrre, így szinte teljesen észrevétlen.

Pyunkang Yul Clear Spot Patch

1 650 Ft
1650
Raktáron

Ez a terápiás tisztaságú tapasz a pattanások gyors leküzdésében nyújt segítséget!

Tiszta, hidrokolloid anyaga segít hamarabb megszabadulni a pattanásoktól azáltal, hogy elősegíti a bőr természetes regenerációját. Nedves környezetet tart fenn, minközben magába szívja a pattanásokból távozó váladékot. Védi a bőrt a külső hatásoktól és megakadályozza, hogy a terület állapota tovább romoljon a szennyeződések, baktériumok okozta másodlagos fertőzés által. Ezzel nem csak a pattanások lefolyása gyorsul fel, de csökken az akne hegek kialakulásának veszélye is.

Az extra vékony, vízálló tapaszok tökéletesen illeszkednek a bőrfelületre, mivel a tapaszok a szélek felé fokozatosan elvékonyodnak, így szinte teljesen észrevétlenek.

A csomagban kétféle méretű tapasz biztosítja, hogy a kisebb és nagyobb pattanásokat is tökéletesen elfedhesd, ráadásul átlátszó anyaga miatt bármilyen bőrtónushoz tökéletes.

Használat:

  1. Tisztítsd meg az érintett területet és engedd teljesen megszáradni.
  2. Válaszd ki a megfelelő méretű tapaszt. A perforáció mentén válaszd le a védőfóliát a tapaszról, majd ragaszd fel a tapaszt az érintett területre.
  3. Felragasztás után nyomd a tapaszt finoman 2-3 másodpercig.
  4. Ha a tapasz fehér színűvé válik, a tapasz szélétől kiindulva óvatosan távolítsd el.

Fontos: a tapaszt megtisztított és teljesen száraz bőrre ragaszd fel, mielőtt bármilyen más bőrápolási terméket használnál.

Termék eredeti neve: Pyunkang Yul Clear Spot Patch

Kiszerelés: 18db [9db (10mm) + 9db (12mm)]

Pyunkang Yul- tapasz-pattanásokra-leiras

vélemény

Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!

Bejelentkezés