2229

Cosrx Master Patch intenzív pattanás tapasz

Ne ijedj meg a váratlan pattanásoktól! Itt egy tapasz, amely a pattanások gyors eltüntetésére szakosodott. Ultra kényelmes, tökéletesen simul a bőrre és szinte teljesen észrevétlen. A pattanás védelmén túl aktív pattanáskezelést biztosít a BHA és teafaolaj tartalma által.

COSRX Master Patch Intensive

Raktáron

Olyan, mint az eredeti COSRX pattanás tapasz, csak még intenzívebb!

Hidrokolloid tapasz, amelyet teafaolajjal és BHA-val itattak át, hogy hatékonyan csökkentse a bőrgyulladást és akár másnapra csökkentse a pattanás méretét.

Aktívan kezeli a pattanásokat, egész napos biztos tapadás, és egyszerű használat mellett.

Szalicilsavat (BHA típusú hámlasztó, gyulladáscsökkentő összetevő) és teafaolajat, tartalmaz, hogy csökkentse a gyulladást. A bőr védelmén és a hámréteg regenerációjához szükséges nedves környezet biztosításán túl intenzív segítséget nyújt a pattanások elmulasztásában. Olyan tökéletesen illeszkedik a bőrre, hogy szinte alig észrevehető és olyan kényelmes, hogy egészen meg is feledkezhetsz róla.

Az áttetsző tapasz tökéletesen illik bármilyen bőrtónushoz, diszkréten fedi, védi és kezeli a pattanásokat. Ovális formája még jobb tapadást garantál.
Két méretben érkezik (9mm x13mm és 11mm x16mm), hogy a pattanás méretének megfelelő tapaszt választhasd.

Használat: Tisztítsd meg a bőrt és szárítsd meg. Ragaszd rá a pattanásra a tapaszt, majd leghamarabb 6, legkésőbb 24 óra elteltével távolítsd el.

Termék eredeti neve: COSRX Master Patch Intensive 

Kiszerelés: 36 és 90 db-os kiszerelésben is elérhető 

cosrx-master-patch-intenziv-pattanas-tapasz-01

vélemény

Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!

Bejelentkezés