2173

Pyunkang Yul Mist toner

Mindössze 5 prémium összetevőből álló formula, amely azonnal hidratálja revitalizálja és hűsíti az érzékeny, felhevült bőrt. A Pyunkang Yul Mist toner több mint 90%-a tiszta japán aranyfonál gyökér-kivonat, amely potens antioxidáns, csökkenti a bőrpírt, frissíti, táplálja és élettelivé teszi a bőrt.

Pyunkang Yul Mist Toner

Raktáron

Szomjoltó, bőrkiegyensúlyozó arcpermet több mint 90% Coptis Japonica gyökér-kivonattal!

Mindössze 5 prémium összetevőből álló Pyunkang Yul Mist toner arcpermet küzd az öregedés jelei ellen és bőrbarrier- erősítő hatású. Gyorsan beszívódik, hidratálja és felfrissíti a bőrt. A formula több, mit 90%-a japán aranyfonál (Coptis Japonica) gyökér-kivonat, mely egy erős antioxidáns hatású összetevő, csökkenti a bőrpírt, valamint energizáló és tápláló tulajdonságairól is ismert. Hűsíti, hidratálja és felfrissíti a bőrt.

Csak a szükséges összetevőkből készült Pyunkang Yul mindig mentes a mesterséges illatanyagoktól, színezékektől és irritáló anyagoktól. A PKY termékek az európai szabályoknak is megfelelve állatkísérlet-mentesek.

Használata: Használd tonerként, vagy arcpermetként bármikor a nap folyamán. Permetezz megfelelő mennyiségű terméket közvetlenül az arcbőrre, majd finoman ütögesd a bőrbe.

Termék eredeti neve: Pyunkang Yul Mist Toner

Kiszerelés: Elérhető 200ml-s és 100ml-s kiszerelésben is.

koreai-kozmetikum-alkalmazasi-sorrend

vélemény

Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!

Bejelentkezés