2164

Pyunkang Yul Essence toner

Intenzíven hidratáló, géles állagú formula, amely nedvességgel és tápanyagokkal tölti fel a bőrt, hogy rugalmas és puha legyen. A toner 90%-a csüdfű gyökér-kivonat, amely bőrvédő betainban és ásványi anyagokban gazdag, antioxidáns, bőrnyugtató hatású. Gyorsan felszívódik, hidratálja és erősíti a bőrt.

Pyunkang Yul Essence Toner

Raktáron

90% csüdfű gyökér-kivonat tápanyagokkal teli nedvességgel tölti fel a bőröd!

A Pyunkang Yul Essence Toner egy szérum gazdagságú, intenzíven hidratáló formula, amely bőségesen hidratálja és tápanyagokkal tölti fel a bőrt, hogy az rugalmas és puha legyen. A toner több mint 90%-a csüdfű gyökér-kivonat, tele bőrvédő betainnal és ásványi anyagokkal, antioxidáns, bőrnyugtató, és bőrtápláló hatású.

A gazdag, gél típusú toner gyorsan felszívódik, hidratálja és erősíti az érzékeny, könnyen kiszáradó vagy dehidratált bőrt.

Mesterséges illatanyag, káros anyag és színezék mentes. Nem tesztelik állatokon. Különösen gyengéd összetétele miatt a kifejezetten érzékeny bőr számára is ideális.

Használata: Nedvesíts át egy vattakorongot a termékkel és töröld át finoman az arcod arctisztítás után, belülről kifelé haladva.

Termék eredeti neve: Pyunkang Yul Essence Toner

Kiszerelés: Elérhető 200ml, 100ml és 30ml-es kiszerelésben.


 

Pyunkang-yul-essence-toner-leiras

vélemény

Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!

Bejelentkezés