2178

Pyunkang Yul hámlasztó gél

Ha pelyhekben hámló, érzékeny vagy épp túlzott faggyútermeléssel küzd a bőröd, akkor ez a hámlasztó gél nagy segítség lehet. Gyengéd összetevőkből áll. Cukorrépából kivont betain-szalicilát, illetve növényi eredetű allantoin tartalommal teszi simává és ragyogóvá az arcbőrt.

5 780 Ft
5780
Raktáron

Sima bőr, irritáció nélkül!

Ha száraz, pelyhekben hámló, könnyen irritálódó vagy épp túlzott faggyútermeléssel küzd a bőröd, akkor ez a hámlasztó gél nagy segítség lehet.

Gyengéd hámlasztást tesz lehetővé, mivel kíméletes összetevőkből készült: pl. cukorrépából származó betain-szalicilátot tartalmaz, amely gyengéden oldja fel az elhalt hámsejteket.A természetes növényi forrásból származó allantoin pedig csökkenti a gyulladást és visszavezeti a nedvességet a bőrbe. Használd hetente egyszer vagy kétszer a simább, ragyogó arcbőrért.

Csak a legszükségesebb összetevőkből készült, Illat- és színezékmentes. Nem tesztelik állatokon.

Használata: Tisztítás után szárítsd meg a bőrt majd vigyél fel megfelelő mennyiségű hámlasztó gélt az arcra, elkerülve a szemet és a szájat. Óvatosan masszírozd át az arcot körkörös mozdulatokkal, végül alaposan öblítsd le langyos vízzel. Használd hetente 1-2 alkalommal.

Kiszerelés: 100ml

Pyunkang Yul/Pyunkang Yul-hamlaszto-gel-leiras-01koreai-kozmetikum-alkalmazasi-sorrend

Water, Quaternium-60, Carbomer, 1,2-Hexanediol, Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract, Citric Acid, Scutellaria Baicalensis (Baikal Skullcap) Root Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Sodium Hyaluronate, Hydroxyethyl Urea, Ceramide NP, Centella Asiatica (Gotu Kola) Extract, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Extract, Allantoin, Betaine Salicylate, Octyldodecanol, Polygonum Cuspidatum (Japanese Knotweed) Root Extract, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Pentylene Glycol, Butylene Glycol, Caprylyl Glycol, Disodium EDTA, Propylene Glycol

vélemény

Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!

Bejelentkezés