2180

Pyunkang Yul 1/3 kozmetikai párna

Ha te sem szereted, hogy sokkal több folyékony bőrápolót használsz el, ha vattakoronggal viszed fel a bőrödre, akkor próbáld ki ezeket a kozmetikai párnákat a Pyunkang Yul-tól. Az átlagos kozmetikai korongokhoz képest harmad annyi folyékony bőrápolóval is ugyanazt az eredményt érheted el.

Pyunkang Yul 1/3 Cotton Pads

1 450 Ft
1450
Raktáron

Használd ezeket a kozmetikai párnákat, és jóval tovább kitartanak majd a folyékony kozmetikumok!

Ha szereted a kozmetikai korongokat, de azt nem, hogy sokkal több folyékony bőrápolót használsz el, ha így viszed fel őket a bőrödre, akkor a Pyunkang Yul kozmetikai párdákat érdemes lesz kipróbálnod.

Úgy alakították ki őket, hogy a tonert vagy az eszenciát hatékonyabban juttassák a bőrre, mint a hagyományos pamut korongok: ugyan magukba szívják a folyékony bőrápolókat, de a bőrre nyomva ki is engedik magukból, méghozzá sokkal jobban, mint átlagos társaik.

Az általad használt mennyiségeknek csupán ⅓-ára lesz szükséged egy-egy felvitelnél, ha ezeket a puha és párnázott szépségpárnákat használod. 

A műselyem-pépből készült párnák jól tapadnak a bőrre, ezért kiválóan alkalmasak otthoni arcmaszkok készítéséhez is. Egyszerűen nedvesíts át 3 párnát a kedvenc tonereddel vagy eszenciáddal, majd helyezd a homlokodra és az arcodra. Várj 5-10 percet, mielőtt eltávolítanád.

Használat: Itasd át a kozmetikai párnát pl. tonerrel (a szokásos mennyiség egyharmadát használva), és finoman nyomkodd a bőrre, végighaladva az arc területein, amíg a toner megfelelően beszívódik a bőrbe.

Termék eredeti neve: Pyunkang Yul 1/3 Cotton Pads

Kiszerelés: 160 párna/ doboz

vélemény

Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!

Bejelentkezés