2250

PURITO Daily Go-To fényvédő SPF50+/PA++++ minta

Próbáld ki a Purito új fizikai és kémiai fényvédő hibridjét. Illatmentes, hipoallergén,formulája hidratált érzést kelt, nem ragad és kivételesen széles spektrumú UVA/UVB fényvédelmet biztosít. Könnyű, lágy textúrája finoman oszlik el a bőrön, gyorsan beszívódik és nem hagy fehér réteget maga után..

140 Ft
140
Raktáron

Hipoallergén, parabén-, és illatmentes, széles spektrumú fényvédő, amely hidratált érzést kelt és nem lesz tőle fehér vagy ragacsos a bőröd!

A kémiai és fizikai fényvédők előnyeit egyesíti magában a Purito új fényvédője. Hidratált finishű, nem ragad, és minden bőrtípusra alkalmas, beleértve az érzékeny bőrt is. Illatmentes, nagyon könnyű felvinni a bőrre, ez az ismételt felvitelt is megkönnyíti. A különböző UV-szűrő komponensek elegyével megbízható, széles spektrumú fényvédelmet biztosít.

Használata: Használj két ujjnyi mennyiséget, és vidd fel több rétegben 15 perccel azelőtt hogy napra mennél. Napnak való közvetlen kitettség esetén ismételd meg a felvitelt 2 óránként. Ne felejtsd el más, nappal érintkező bőrfelületeket sem (fülek, váll, nyak területe).

Kiszerelés: 1ml

vélemény

Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!

Bejelentkezés