2442

Mary & May Idebenone + Blackberry Complex Serum

Koncentrált antioxidáns védelem a bőr korai öregedése ellen! Ez a szérum a legerősebb bőr-antioxidánsokat kombinálja, hogy kiemelkedő anti-aging hatást biztosítson. Az idebenone és a szeder-komplex szinergiában működnek együtt, hogy védjék a sejteket az oxidatív stressztől így előzve meg a bőr öregedését, hidratálttá és ragyogóvá téve a bőrt.

9 430 Ft
9430
Egységár: 314 Ft/ml
Beszerzés alatt
Jelentkezés a termék elérhetőségének értesítésre, ha ismét készleten van

Mary & May Idebenone + Blackberry Complex Serum erőteljes antioxidánsokkal nyújt védelmet a bőr korai öregedése ellen!

Az eredetileg Alzheimer-kór kezelésére kifejlesztett Idebenone (Hydroxydecyl Ubiquinone), amely az Amerikai Dermatológiai Társaság által elismert legerősebb bőr-antioxidáns, a C-vitaminnál négyszer, a Q10-koenzimnél tízszer erősebb antioxidáns hatással rendelkezik.

Az idebenon nem oldódik könnyen oldószerekben, ezért nehezen volt használható kozmetikai összetevőként. Mary & May maximalizálta az idebenone antioxidáns hatását azáltal, hogy olyan nyersanyagokat és technológiát használt, amelyek által megnövekedett az oldószerek hatékonysága és a bőrbe való felszívódás mértéke.

A szederben bőségesen megtalálható antocianinok a legerősebb antioxidánsok közé tartoznak a flavonoidok 150 típusa közül, amelyek az aktív oxigén semlegesítésével csökkentik az oxidatív stresszt a sejtek öregedésének megelőzése érdekében.

A szeder, áfonya és acai gyümölcs kivonatokból álló komplex összetevői szinergikusan működnek együtt, hogy kiemelkedő antioxidáns védelmet és anti-aging hatást biztosítsanak.

A szérum narancssárgás színe az alapanyagok tulajdonságaiból ered, nem mesterséges pigment.

Használd reggel és este a kiemelt antioxidáns védelem érdekében.

Használat: Vidd fel egyenletesen a megfelelő mennyiségű terméket a bőrre az arcápolás szérum/ eszencia szakaszában.

Kiszerelés: 30ml


 

vélemény

Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!

Bejelentkezés