1641

Live prémium fogkefe

Live prémium fogkefe a fogak igazi barátja! A fogínyt is kímélő fogmosás, extra hatékonysággal. Kettős sörte rendszere a hagyományos fogkefékkel szemben hatékonyabban tisztítja a fogközöket és a fognyakat. A rövid, vastagabb sörték vége lekerekített a kíméletesebb fogmosás érdekében.

Live Toothbrush

Raktáron

Minden részletében alaposan megtervezett fogkefe. Első ránézésre csak egy stílusos, elegáns fogkefét látsz a környezetkímélő papírcsomagolás kibontása után. 

Mitől különleges ez a fogkefe?

A könnyen tisztítható, letisztult vonalvezetésű nyélen gumis csúszásgátló sáv segíti a stabil fogást. 

A fej 2.8cm-es hossza a kutatások alapján a 2-3 fog egyidejű tisztításához leghatékonyabb hossz tartományban van. 

Kettős sörte rendszere a hagyományos fogkefékkel szemben hatékonyabban tisztítja a fogközöket és a fognyakat. A rövid, vastagabb sörték vége lekerekített a kíméletesebb fogmosás érdekében. 

A Live prémium fogkefe sörtéi rovátkolt felületűek, így a szokásos sima sörtékkel szemben könnyebben eltávolítja az apró szennyeződéseket, lerakódásokat. Puha sörtéi ellenére sem kell erőteljesen a fogakra nyomni, így is nagyszerűen tisztít, és nem nyomja le és sérti fel a fogínyt. 

A sörték a szokásos nejlon helyett alaktartóbb PBT-ből készülnek. 

A fej hátlapján lévő bordázott, rugalmas nyelvtisztító felület segítségével könnyű eltávolítani a szájszagot okozó lepedéket. 

Anyaga: PP nyél, PBT (puha)sörte

Termék eredeti neve: Live Toothbrush

vélemény

Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!

Bejelentkezés