1826

Live Orals spirál fogkefe

Az abszolút szájápolási termék. Szakértelem, elegancia, innováció! Egyedi technológia, mely garantáltan felteszi a pontot az i-re. A Live Orals fogkefék nem átlagos, hanem spirálisan csavart sörtékből állnak, melyek tökéletes egyensúlyt teremtve még hatékonyabb tisztítást tesznek lehetővé.

Live Orals Spirál Toothbrush

Raktáron

Az ABSZOLÚT szájápolás. Live Orals innováció a ragyogóan egészséges fogakért.

Miért válaszd a LIVE Orals termékeket?

A Live Orals fogkefék nem átlagos, hanem spirálisan csavart sörtékből állnak, melyek tökéletes egyensúlyt teremtenek kíméletesség és erőteljesség között, hogy még tökéletesebb és hatékonyabb tisztítást tegyenek lehetővé.

A spirális sörték alaposabban távolítják el a lepedéket a fogakról, mint az átlagos sörték. Az extra hatékony lepedékeltávolítás lehetővé teszi, hogy a fogak romlása és egyéb periodontális (fog körüli) betegségek is eredményesebben megelőzhetőek legyenek.

  • Szuper mikro kefe rész: Kíméletes fogmosás, fogíny irritáció nélkül
  • Dupla spirális sörte: Hatékony lepedékeltávolítás
  • Igazoltan a legjobb fogás: Lapos alakja egyszerű használatot tesz lehetővé 

0.06 mm szuperfinom és elvékonyodó sörtevégek képesek a fogak közöti résekbe is behatolni, a spirális alaknak köszönhetően pedig könnyedén tisztíthatóak az örlőfogak is. Fogkefe fejének standard mérete 2.5-3 cm, mely 2-3 fog egyszerre történő tisztítását teszi lehetővé. A Live fogkefék a méretükkel is hozzájárulnak a leghatékonyabb tisztításhoz!

Termék eredeti neve: Live Orals Spirál Toothbrush

Live-fogkefe_spiralis-sorte_1

5
2 vélemény

Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!

Bejelentkezés
Live Orals spirál fogkefe | Kor: 35-54 | Bőrtípus: vegyes

Jó!

Volt egy régi kedves fogkefém, amit innen rendeltem mindig, de sajnos megszűnt. Ez azonban méltó utódja lehet. Nagyon puha, mégis szépen tisztít, pedig nekem extrém sűrűn vannak a fogaim, fogselymezni is csak véres áldozatok árán tudok. :-) Tetszik!

Live Orals spirál fogkefe | Kor: 35-54 | Bőrtípus: normál

A legjobb

Soha ennyire jó fogkefém nem volt még. A fogközöket jobban tisztítja, mint az elektromos fogkefém. A megszokott idő fele elég az alapos fogmosáshoz.