2255

It's Skin POWER 10 Formula VE Effector Nutri Knight szérum

Ez az E-vitaminos szérum a szélsőségesen száraz bőr segítségére siet, akár egy igazi lovag! Megújult, koncentrált hatóanyag tartalmú formulája tápanyagokkal tölti fel a bőrt, 67% kókusztej-kivonat, E-vitamin és szkvalán olaj segítségével. A száraz bőr újra nedvességgel teli és rugalmas lesz.

It'S Skin Power 10 Formula Ve Effector Nutri Knight

5 990 Ft
5990
Egységár: 200 Ft/ml
Raktáron

A folyton kiszáradó bőrnek igazi megmentőre van szüksége!

Bármennyi hidratálót használsz a bőröd mégis dehidratált marad? Ne csak hidratálj, hanem töltsd fel a bőrt tápanyagokkal! A POWER 10 Formula VE Effector megújult változata, a Nutri Knight, tápanyagokkal halmozza el a dehidratált bőrt, hogy az új erőre kapjon. Koncentrált táplálást és hidratálást nyújt, gazdag nedvességgel tölti fel a bőrt 67% kókusztej-kivonat, E-vitamin és szkvalán hármasával. Csökkenti a szélsőségesen száraz bőr kellemetlen tüneteit és segít halványítani a finom ráncokat is.

A bőr állapota, és így problémái is pillanatról pillanatra változhatnak. A megújult Power 10 Effector szérumok gyors és specializált segítséget nyújtanak, legyen szükség akár bőrfeszesítésre, bőrtáplálásra, hidratálásra, póruskezelésre vagy a bőrtextúra javítására.

Hipoallergén, gyengéd formula, a korábbi változathoz képest magasabb aktív hatóanyag tartalommal. A természetes összetevőket hosszú, 100 órás folyamat által vonják ki az alapanyagokból, hogy minimalizálják a hatóanyagokat érő károsodást. Mentes 20 vitatott összetevőtől.

Használata: Arctisztítás után cseppents 2-3 cseppet a bőrödre, elkerülve a szem környékét és gyengéden ütögesd a bőrbe a teljes felszívódásig.

Termék eredeti neve: It's Skin Power 10 Formula Ve Effector Nutri Knight

Kiszerelés: 30ml

its-skin-power-10-formula-VE-effector-nutri-knight-szerumkoreai-kozmetikum-alkalmazasi-sorrend

vélemény

Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!

Bejelentkezés