2253

It's Skin POWER 10 Formula Q10 Effector Wrinkle Witch szérum

Ez a szérum boszorkányos ügyességgel küzd az öregedés jeleivel, és láthatóan halványítja a ráncokat. A nagy sikerű Power 10 Effector sorozat megújult arcszéruma 71% jejui sárgarépa kivonatot, Q10-koenzimet és retinolt tartalmaz, hogy visszaforgassa az idő kerekét a bőröd számára.

It's Skin Power 10 Formula Q10 Effector Wrinkle Witch

5 990 Ft
5990
Raktáron

Simítsd ki a bőrt és vedd fel sikerrel a küzdelmet az öregedés jeleivel!

A Wrinkle Witch, vagyis a Ráncboszorkány fantázianevet kapott szérum krémes formuláját speciálisan a ráncos bőr állapotának javítására fejlesztették ki. Simábbá és feszesebbé teszi az érett bőrt. 71% Jeju-szigetéről származó répa-kivonatot tartalmaz, emellett Q10-koenzimet és retinolt is, hogy kismítsa a bőrfelszínt és látványosan halványítsa a ráncokat, fiatalosabb megjelenést kölcsönözve a bőrnek.

A bőr állapota és így problémái is pillanatról, pillanatra változhatnak.A megújult Power 10 Effector szérumok gyors és specializált segítséget nyújtanak, legyen szükség akár bőrfeszesítésre, bőrtáplálásra, hidratálásra, póruskezelésre vagy a bőrtextúra javítására.

Hipoallergén, gyengéd formula, a korábbi változathoz képest magasabb aktív hatóanyag tartalommal.

A természetes összetevőket hosszú, 100 órás folyamat által vonják ki az alapanyagokból, hogy minimalizálják a hatóanyagokat érő károsodást.

Mentes 20 vitatott összetevőtől.

Használata: Arctisztítás után cseppents 2-3 cseppet a bőrödre, elkerülve a szem környékét és gyengéden ütögesd a bőrbe a teljes felszívódásig.

Termék eredeti neve: It's Skin Power 10 Formula Q10 Effector Wrinkle Witch

Kiszerelés: 30ml

its-skin-power-10-formula-Q10-effector-wrinkle-witch-szerumkoreai-kozmetikum-alkalmazasi-sorrend

vélemény

Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!

Bejelentkezés