1981

It's Skin Have an Egg arclemosó hab

Egy tápláló reggeli a bőrödnek? Ez a habos lemosó tojásfehérjét és kálciumban gazdag hidrolizált tojáshéj-membránt tartalmaz. Gyengéden tisztítja, hidratálja a bőrt és segít a pórusok összehúzásában, így rugalmasabbá és simábbá is teszi azt.

It's Skin Have a Egg Cleansing Foam

1 780 Ft
1780
Egységár: 12 Ft/ml
Beszerzés alatt
Jelentkezés a termék elérhetőségének értesítésre, ha ismét készleten van

Ébreszd a bőröd egy tápláló, tojás-reggelivel!

Ez a habos lemosó tojásfehérjét és kalciumban gazdag hidrolizált tojáshéj-membránt tartalmaz, amely gyengéden tisztítja, hidratálja a bőrt és segít a pórusok összehúzásában, így rugalmasabbá és simábbá teszi a bőröd.

A tojásfehérje legnagyobbrészt vízből és zsírokból áll, így kitűnő hidratáló tulajdonságokkal bír. Segít a bőrbe zárni a nedvességet, puhává és rugalmassá téve azt. A tojáshéj membrán főleg kálciumot és különböző ásványi anyagokat tartalmaz, melyek a külső káros hatások által irritált bőr kellemetlen tüneteit enyhítik.

Gyengéden távolítja el a bőrre tapadt szennyeződéseket, izzadságot és port. Hidratáló összetételének hála nem szárítja a bőrt. Formulája feszesíti a pórusok falát, így egységesebb, simább bőrfelszínt ad.

Használat: Tegyél megfelelő mennyiségű terméket a benedvesített kezedbe, képezz habot és masszírozd át az arcod. Majd lanygos vízzel öblítsd le.

Termék eredeti neve: It's Skin Have a Egg Cleansing Foam

Kiszerelés: 150ml

its-skin-have-an-egg-arclemoso-hab

alkalmazasi-sorrend

5
1 vélemény

Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!

Bejelentkezés
It's Skin Have an Egg arclemosó hab | Kor: 35-54 | Bőrtípus: száraz

Tökéletes

,hatalmas mennyiség verhetetlen áron.