2099

It's Skin Collagen Nutrition tápláló arcmaszk

Megereszkedett a bőröd? Növeld az elaszticitását ezzel a kollagénes arcmaszkkal! A maszk bőrazonos kollagént és tápláló összetevőket tartalmaz, melyek erősítik a bőr szerkezetét. Természetes rugalmasságot kölcsönöz a bőrnek, hidratálttá és egészségesen ragyogóvá teszi. Megújult összetétel!

It's Skin Collagen Nutrition Mask Sheet

430 Ft
430
Raktáron

Növeld a bőröd elaszticitását és töltsd fel tápanyagokkal ezzel a kollagénes arcmaszkkal!

Feltölti a száraz, durva bőrt nedvességgel, és hatékonyan növeli rugalmasságát.

A bőrben természetesen előforduló kollagén mennyisége az idő előrehaladtával folyamatosan csökken. A formulában használt tengeri kollagén szinte teljesen megegyezik az emberi szervezetben előforduló kollagén molekula szerkezetével, így tökéletesen bőrazonos összetevő.

A könnyű molekulák gyors felszívódást tesznek lehetővé, a növényi-kivonatokkal gazdagított bőrfeszesítő formula pedig elősegíti a sejtmegújító folyamatokat.

A maszk feltölti a megereszkedett bőrt értékes nedvességgel, segít finomabbá és rugalmasabbá tenni a bőrt. Az arcbőr feltöltődik és egészséges ragyogást kap.

Használata: Arctisztítás és toner használata után hajtogasd szét a maszkot és simítsd fel az arcodra. Várj 15-20 percet, majd távolítsd el a maszkot, a bőrön maradt eszenciát pedig az ujjvégekkel finoman ütögesd bőrbe, segítve a beszívódást.

Termék eredeti neve: It's Skin Collagen Nutrition Mask Sheet

Kiszerelés: 1 db fátyolmaszk

its-skin-collagen-nutrition-taplalo-arcmaszk-leiraskoreai-kozmetikum-alkalmazasi-sorrend

vélemény

Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!

Bejelentkezés