2224

HS Medicare antibakteriális fogkefe

Csökkentsd a szájhigiéniai problémák esélyét és próbáld ki a Medicare antibakteriális fogkeféjét, melynek sörtéi gátolják a baktériumok megtapadását. Sörtéi gyengéden tisztítják a fogakat és masszírozzák a puha fogínyt. Speciális feje kifejezetten az érzékeny fogíny védelmére szakosodott.

HS Medicare Toothbrush

Raktáron

Antibakteriális fogkefe a minőségi szájhigiéné érdekében!

A fogkefék sörtéin még alapos öblítést követően is megtapadhatnak olyan baktériumok, melyek a nedves sörtéken tenyészve elszaporodhatnak, és fogmosáskor a tisztítás helyett növelhetik a fogínyproblémák kockázatát. Erre a problémára jelenthet megoldást a Medicare antibakteriális fogkefe, melynek sörtéi gátolják a baktériumok megtelepedését.

Az antibakteriális fogkefe sörtéi gyengéden tisztítják a fogkat és masszírozzák a puha fogínyt. A fogkefe speciális fejét úgy alakították ki, hogy védje az érzékeny fogínyt.

Csúszásgátlós nyele még könnyebb és biztonságosabb fogmosást tesz lehetővé. Gyermek kezébe ne kerüljön felnőtt felügyelet nélkül, és cseréld le háromhavonta, ill. hamarabb, ha a fogkefe sörtéi elhasználtnak látszanak.

Színek: kék, zöld, aranybarna és pink színben érhető el.

Termék eredeti neve: HS Medicare Toothbrush

vélemény

Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!

Bejelentkezés