2561

Heimish Dailism Smudge Stop Mascara

Ez a csomósodás-, és maszatolódás-biztos szempillaspirál tökéletesen illeszkedik a pilláidra, hogy göndörebbé és dúsabbá tegye azokat. Tartós és vízálló, viszont meleg vízzel könnyen eltávolítható. A hajlított kefe a töveknél megemeli a pillákat, a vegán viasz polimerek pedig helyükön tartják a azokat extra hosszúságot és volument biztosítva. 

4 870 Ft
4870
Egységár: 541 Ft/g
Raktáron

Tedd drámaivá a tekinteted, dús és göndör pillákkal, maszatolódás nélkül, a Heimish Dailism Smudge Stop Mascara segítségével!

Ez a vízálló szempillaspirál segít göndörebbé és dúsabb megjelenésűvé tenni a szempillákat, anélkül, hogy elmaszatolódna.

Egész nap tartós, lenyűgöző szempillák: Ezt a szempillaspirált kifejezetten úgy tervezték, hogy ellenálljon a nap folyamán a külső hatásoknak, így biztosítva, hogy szempilláid merészek, gyönyörűek és elkenődésmentesek maradjanak. Emelés, meghosszabbítás és volumennövelés: Ez az erőteljes formula irigylésre méltó volument kölcsönöz a pilláknak és optikailag meghosszabbítja azokat, hogy lélegzetelállító megjelenést biztosítson egész napon át.

Precíziós ecset a tökéletes felvitelért: A szempillaspirál precíziós keféje könnyedén bevonja a szempillákat a tövektől a végekig, szétválasztva és definiálva minden egyes szempillát, a csomómentes, hibátlan végeredményért. Az intenzív fekete pigment drámaiságot és intenzitást kölcsönöz a szemednek. Legyen szó kifinomult nappali megjelenésről vagy merész esti hangulatról, ez a szempillaspirál megállja a helyét.

Könnyen eltávolítható, gyengéd a szempillákhoz: Miközben egész nap a helyén marad, kedvenc lemosóddal, vagy egyszerűen meleg vízzel könnyen lemosható.

Használata: Miután a tégely szájánál szabályoztad a termék mennyiségét a kefén, a kefével cikk-cakkos mozdulatokat végezve vidd fel a terméket a pillák tövétől azok végéig haladva, mintha kifésülnéd a szempillákat. A szempillaspirál eltávolításához egyszerűen használj meleg vizet, és finoman masszírozd a pillákat az ujjbegyeiddel vagy törlőkendővel.

Kiszerelés: 9g

vélemény

Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!

Bejelentkezés