2026

Coxir Black Snail Collagen szemránckrém

A Black Snail Collagen szemránckrém csiganyál, kollagén és tápláló fekete bab tartalmával optimális hidratáltságot biztosít a szem körüli érzékeny bőrnek és halványítja a finom rácokat. A csiganyál sejtregeneráló hatása és a kollagéntermelést serkentő adenozin fiatalosan ragyogóvá teszik a bőrt.

 Coxir Black Snail Collagen Eye Cream

6 560 Ft
6560
Egységár: 219 Ft/ml
Beszerzés alatt
Jelentkezés a termék elérhetőségének értesítésre, ha ismét készleten van

A Black Snail Collagen szemránckrém csiganyál, kollagén és fekete bab tartalmával védi a szem körüli érzékeny bőrt a kiszáradástól és visszaadja annak fiatalos, finom ragyogását.

A Black Snail Collagen szemránckrém csiganyál, kollagén és fekete bab tartalmával optimális hidratáltságot biztosít a szem környék érzékeny bőrének, megelőzi hogy veszítsen tömörségéből, tápanyagokkal tölti fel azt és finoman ragyogóvá teszi. Értékes összetevői feltöltik a finom ráncokat és simábbá teszik a bőrt.

  • A csiganyál-szűrlet mélyen hidratálja a bőrt, növeli elaszticitását és védi a környezet káros hatásaitól így csodás anti-aging ápolást nyújt.
  • A kollagén vízzáró filmréteget képezve a bőr optimálás hidratáltságáért felel.
  • A fekete magok: fekete szezámmag, fekete rizs és fekete bab rengeteg tápanyagot tartalmaznak, így növelik a bőr vitalitását és ellenállóképességét.
  • Adenozint is tartalmaz, amely klinikai tesztek által bizonyítottan javítja a ráncok állapotát, megerősíti és stimulálja a sejtregenerációs folyamatokat, elősegíti a kollagén-szintézist, így növeli a bőr rugalmasságát és segít megelőzni a bőr korai öregedését.

Használata: Oszlass el egyenletesen megfelelő mennyiségű terméket az szem környéken majd az ujjvégekkel finoman ütögesd a bőrbe a teljes felszívódásig.

Termék eredeti neve: Coxir Black Snail Collagen Eye Cream

Kiszerelés: 30ml


 


coxir-black-snail-collagen-szemranckrem-leiras-1

alkalmazasi-sorrend

vélemény

Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!

Bejelentkezés