2388

COSRX The Retinol 0.5 arcolaj

Ez az olaj 0,5% stabilizált, tiszta retinol felhasználásával készült, hogy erőteljes öregedésgátló ápolást nyújtson, tisztított víz vagy retinolszármazékok nélkül. Legjobb a retinolhoz szokott, de az öregedés előrehaladott jeleit, pl. a rugalmasság elvesztését és a szárazságot mutató bőr számára.

9 990 Ft
9990
Egységár: 500 Ft/ml
Raktáron

Ha már retinolhoz szokott a bőröd, de erőteljesebb retinol terméket keresel, hogy hatékonyan csökkentsd az öregedés jeleit!

A COSRX A Retinol 0,5 olaj egy erőteljes öregedésgátló kezelés, amelyet a finom vonalak, ráncok és az öregedés egyéb jeleinek csökkentésére terveztek. Ez a hidratáló 0,5% retinolt tartalmaz, amely az A-vitamin egy formája és arról ismert, hogy képes serkenteni a kollagéntermelést és a sejtmegújulást.

Tápláló növényi olajakat, legnagyobb részben szkvalán olajat is tartalmaz, amelyek segítenek a bőr hidratálásában és védelmében. Középszintű retinolhasználóknak, akik magas koncentrációjú, fiatalító kezelést keresnek.

Rendszeres használat mellett a COSRX The Retinol 0,5 olaj segíthet javítani a bőr általános textúráját és tónusát, fiatalosabb és ragyogóbb megjelenést biztosítva.

Használata: Néhány cseppet oszlass el a bőrön a termékből az arcon és a nyakon, tisztítás és tonizálás után. Finoman masszírozd az olajat a bőrbe, felfelé és kifelé irányuló mozdulatokkal. Napközben mindenképpen használj fényvédőt, mivel a retinol érzékenyebbé teheti bőrt a napra. A legjobb eredmény elérése érdekében használd a terméket következetesen és hosszabb ideig.

Kiszerelés: 20ml

vélemény

Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!

Bejelentkezés