-20%
Közeli lejárat
2024.06.14.
2400

COSRX Lip Sleep - Balancium Ceramide Lip Butter Sleeping Mask ajakmaszk

Ébredj bársonyos ajkakkal! A shea vaj és a természetes eredetű ceramid vajként borítja be az ajkakat, hogy hidratálja és selymesen puhává tegye azokat. Segít regenerálni a cserepes ajkakat és megerősíti az ajkak természetes védőrétegét, hosszan tartó hidratálást nyújtva, akár nappalra ajakápolóként, akár éjszakára hidratáló ajakmaszkként alkalmazod.

COSRX Lip Sleep - Balancium Ceramide Lip Butter Sleeping Mask ajakmaszk

7 400 Ft
5 920 Ft
5920
Egységár: 296 Ft/g
Raktáron
Közeli lejárat : 2024.06.14.

Lip Sleep - Balancium Ceramide Lip Butter Sleeping Mask ajakápoló és éjszakai ajakmaszk ceramiddal és shea vajjal teszi ellenállhatatlanná ajkaidat!

Shea vajat és természetes eredetű ceramidot egyaránt tartalmaz a mély és gazdag hidratálás érdekében.

Nem ragad, illatmentes, és színtelen, a tökéletes ápolás, akár nappalra, ajakápolóként, akár éjszakára ajakmaszkként használva. Bárhol, bármikor, egy érintéssel feltölti az ajkakat nedvességgel: Színtelen, illatmentes textúra, amely nem ragadós és bármikor, bárhol kényelmesen használható.

Sűrű, matt balzsam textúrája, olyan akár a puha vaj, amely testhőmérsékleten megolvad, hogy bevonja az ajkakat, táplálást és hidratálást biztosít ragadós érzés nélkül.

Használata: Ajakápolóként: Vidd fel a megfelelő mennyiséget egyenletesen az ajkakra. Ismételd gyakran a felvitelt az ajkak hidratáltságának megőrzéséhez. Éjszakai ajakmaszkként: Vidd fel vastagabb rétegben az ajkakra lefekvés előtt.

Termék eredeti neve: COSRX Lip Sleep - Balancium Ceramide Lip Butter Sleeping Mask

Kiszerelés: 20g


 

vélemény

Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!

Bejelentkezés