2235

COSRX Full Fit Propolis Synergy toner

Bőrregeneráló, bőrfeltöltő toner, károsodott bőrre, amely a COSRX propolisz-ampullával együtt még hatékonyabb. A gazdag, eszencia szerű formula 72,6% fekete méh propolisz-kivonatot és 10% méz-kivonatot tartalmaz, hogy maximalizálja a szinergikus hatást, ragyogóvá és simává téve a bőrt.

COSRX / Full Fit Propolis Synergy Toner

8 480 Ft
8480
Egységár: 57 Ft/ml
Raktáron

Feltölti a külső környezet által károsodott bőrt, és helyreállítja az immunitását!

Hihetetlenül magas arányban, 72,6%-ban tartalmaz propolisz-kivonatot. Arctisztítás után elsőként bőrre kerülő kozmetikumként, a lehető leghatékonyabb kezelést nyújtja a bőrnek, tiszta, magas arányú propolisz-kivonata által: gyulladáscsökkentő, antibakteriális, bőrregeneráló, és a bőr ellenállóképeségét növelő hatással. A termékfejlesztők olyan tonert álmodtak meg, amely tökéletes szinergikus (egymást erősítő) hatást fejt ki a népszerűvé és sikeressé vált Propolis Light ampullával együtt használva.

A toner viszkózus, eszencia szerű textúrája nem ragad, és finoman a bőrbe ütögetve gyorsan beszívódik. A propolisz-kivonat csordultig tölti a bőrt tápanyagokkal, nedvességgel esszenciális aminosavakkal, amely ragyogó, telt és rugalmas lesz.

Használat: Arctisztítás után vidd fel a bőrre megfelelő mennyiségben és finoman ütögesd a bőrbe.

Termék eredeti neve: COSRX / Full Fit Propolis Synergy Toner

Kiszerelés: 150ml

COSRX-full-fit-propolis-syergy-toner-leiras-01koreai-kozmetikum-alkalmazasi-sorrend

vélemény

Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!

Bejelentkezés