Hová járnak fogorvoshoz a koreai milliárdosok?

Ugye emlékszel még a szöuli szuper gazdagokat kifigurázó Gangnam style-ra? Meglátogattuk azt a fogászati klinikát, ahol a legtehetősebbek kezeltetik magukat.


Látogatás a Live Dental Hospital központjában

Gangnam kb. a szöuli "Beverly Hills", a legfelkapottabb negyedek közé tartozik, ahol nem tudsz úgy feldobni egy labdát, hogy ne egy milliárdosra essen le. Egy átlagos lakás négyzetméter ára itt meghaladja a három millió forintot, és még nem is beszéltünk a fényűző luxus apartmanokról. Egyfajta státuszszimbólum Gangnamban lakni, vagy cégközpontot működtetni. Gangnamban soha nem áll meg az élet, éttermek, szórakozóhelyek, exkluzív áruházak csábítanak egész nap és egész éjjel. 

Ebben a különleges városrészben van a Live fogkefék gyártójának központja és az egyik fogászati klinikája. Három teljes emeleten várják a tökéletes fogsorra áhítozókat. Ők nem "csak gyártók", hanem egy rendkívül sokrétű szájhigiéniás oktatóközpontot is működtetnek. Az ország legfelkapottabb fogászati rendelőjét is itt találod, ahol az elit fogait teszik rendbe. A kezelések során szerzett tapasztalatokat használják fel a fogkefék gyártásához, és most neked is lehetőséged van ugyanazokat használni, mint az ottani milliárdosok. Számtalan fogkefe kipróbálása után is teljes szívvel tudom javasolni személyes kedvenceim, a Live fogkeféket: a világ újdonság spirális sörtés Live Orals spirál fogkefét és a nyelvtisztítós, gyengéd Live prémium fogkefét. 

Néhány kép a klinikáról:


A recepció


Várakozás közben már indul a "képzés"


Ugye nem egy sztk rendelőre emlékeztet?


Indulhat is a kezelés


Röntgen