Új
2611

Benton Cica Gel fényvédő szérum SPF50 /PA++++

Kimagasló UV védelem és bőrnyugtatás egy nedvességgel teli szérum formulában! A Benton Centellás fényvédője nagyon könnyen felvihető és lemosásnál sem kell azon aggódnod, hogy a bőrödön maradva bőrproblémákat okoz. Centella, panthenol és hialuronsav összetevőkkel nyugtatja és hidratálja az érzékeny bőrt. Illatanyagtól mentes.

Benton Cica Gel Sunscreen Serum SPF50 PA++++

6 800 Ft
6800
Raktáron

75% hidratáló szérum és biztonságos, zöld besorolású UV-szűrő komponensek teszik egyedivé a Benton Cica Gel Sunscreen Serum-ot, amit imádni fog a szárazságra hajlamos, érzékeny bőr is!

Megbízható UV védelmet biztosít (SPF50 PA++++), és teszi mindezt zöld besorolású, gyengéd UV-szűrő összetevőkkel. Centella Asiatica kivonat, hialuronsav és panthenol hozzáadásával készült, hogy nyugtató és hidratáló hatást biztosítson. A bőrnyugtató hatásán túl gyengéden szabályozza a bőr hőmérsékletét is, hűsíti a bőrt és megóvja a túlhevüléstől.

A receptúrára az ún. “olaj a vízben” szerkezet jellemző, amelyben az olajos komponenseket víz veszi körül, ezért akár már egyetlen lemosással tökéletesen eltávolítható, így nem kell aggódnod amiatt, hogy nem látható fényvédő maradványok maradnak a bőrön, ami különösen érzékeny bőr esetén bőrproblémákat okozhatna.

Kinek ajánlott:

  • Azoknak, akik nem szeretik a fehéres réteget hagyó fényvédőket
  • Azoknak, akik olyan fényvédőt keresnek, ami nem zsíros és nem csomósodik össze a bőrön.
  • A friss, hidratáló és gyengéd formulákat kedvelőknek.
  • Azoknak, akik a fényvédelem mellett bőrápoló hatásra is vágynak
  • Sérülékeny bőrtípusok számára, amelyek hatékony védelemre van szükségük a külső környezeti hatásokkal szemben.

Tejes színű, krémes lotion textúrája van, ami nagyon könnyű érzetet kelt a bőrön. Nem hagy fehéres réteget. Mentes a vitatott összetevőktől: pl. mesterséges színezékektől, hozzáadott illatanyagtól, illóolajoktól, és PEG-ektől. A korallzátonyokra veszélyesnek ítélt összetevőt nem tartalmaz.

Hozzáadott illatanyagot vagy illóolajat nem tartalmaz, a termék észlelhető, sajátos illatát a benne lévő nyersanyagok adják.

Termék eredeti neve: Benton Cica Gel Sunscreen Serum SPF50 PA++++

Használata: Az arcápolás utolsó lépéseként vidd fel a bőrre egyenletesen 20-30 perccel napon való tartózkodást megelőzően. A megfelelő hatás érdekében minimum 2 ujjnyi (egy érményi) mennyiséget használj. Ezt a mennyiséget ajánlott rétegezve felvinni a bőrre.

Tipp: Bőrtípustól függően és különösen a nyári hónapokban a hidratáló krém is kiváltható vele. Ha a szemkörnyék különösen érzékeny, akkor a fényvédőt először az orcákra, az orr, a homlok és áll területére vidd fel, majd a maradék mennyiséget alkalmazd a szem környékén.

Kiszerelés: 50ml

alkalmazasi_sorrend_koreai_kozmetikum_fenyvedo

vélemény

Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!

Bejelentkezés