2163

VT CICA pattanás tapasz

Okos megoldás a pattanásokra! Ez a hidrokolloid tapasz nem csak jól kendőzi, de kezeli is a pattanásokat, magába szívja a pattanások váladékát és megvédi a külső hatásoktól. Elősegíti a bőr mihamarabbi regenerációját, vízálló, jól tapad és szinte teljesen láthatatlan.

880 Ft
880
Raktáron

Áttetsző, hidrokolloid tapasz, hogy hamarabb megszabadulhass a pattanásoktól!

A pattanás gyógyulásánál, mindig úgy érezheted, hogy túl hosszú időt vesz igénybe, de megfelelő védelemmel elősegítheted, hogy hamarabb megszabadulj tőlük.

Ez a pattanás tapasz védi a pattanás által érintett bőrt a külső hatásoktól, és a felülfertőződéstől. Anyaga magába szívja a pattanások gyógyulása folyamán keletkező váladékot, és olyan környezetet teremt, ami támogatja a bőr regenerációját.

Az áttetsző tapasz szinte láthatatlan védelmet nyújt, csökkenti a pattanás láthatóságát, rásminkelve szinte teljesen észrevétlen.

Használata: Tisztítsd meg az érintett területet és szárítsd meg. Távolítsd el a tapaszt a fóliáról a bemetszés mentén és helyezd az érintett területre. Amikor a tapasz 8-12 óra elteltével fehér színűvé változik, óvatosan távolítsd el a tapaszt, a szélétől befelé haladva.

Kiszerelés: 0.4g/12db

Polyisobutene, Polyisoprene, Cellulose Gum, Paraffinum Liquidum

vélemény

Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!

Bejelentkezés