2163

VT CICA pattanás tapasz

Okos megoldás a pattanásokra! Ez a hidrokolloid tapasz nem csak jól kendőzi, de kezeli is a pattanásokat, magába szívja a pattanások váladékát és megvédi a külső hatásoktól. Elősegíti a bőr mihamarabbi regenerációját, vízálló, jól tapad és szinte teljesen láthatatlan.

1 180 Ft
1180
Raktáron

Áttetsző, hidrokolloid tapasz, hogy hamarabb megszabadulhass a pattanásoktól!

A pattanás gyógyulásánál, mindig úgy érezheted, hogy túl hosszú időt vesz igénybe, de megfelelő védelemmel elősegítheted, hogy hamarabb megszabadulj tőlük.

Ez a pattanás tapasz védi a pattanás által érintett bőrt a külső hatásoktól, és a felülfertőződéstől. Anyaga magába szívja a pattanások gyógyulása folyamán keletkező váladékot, és olyan környezetet teremt, ami támogatja a bőr regenerációját.

Az áttetsző tapasz szinte láthatatlan védelmet nyújt, csökkenti a pattanás láthatóságát, rásminkelve szinte teljesen észrevétlen.

Használata: Tisztítsd meg az érintett területet és szárítsd meg. Távolítsd el a tapaszt a fóliáról a bemetszés mentén és helyezd az érintett területre. Amikor a tapasz 8-12 óra elteltével fehér színűvé változik, óvatosan távolítsd el a tapaszt, a szélétől befelé haladva.

Kiszerelés: 0.4g/12db

Polyisobutene, Polyisoprene, Cellulose Gum, Paraffinum Liquidum

5
2 vélemény

Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!

Bejelentkezés
VT CICA pattanás tapasz | Kor: 35-54 | Bőrtípus: vegyes

imádom

Lefekvéskor használom, reggelre teszi a dolgát. Maximálisan elégedett vagyok vele.

VT CICA pattanás tapasz | Kor: 19-24 | Bőrtípus: vegyes

Hiba!

Vagy a kép hibás, vagy a leírás. A fotón ugyanis 15 tapasz látható, a leírás szerint viszont 12.