2516

STAY WELL Triple Hyaluronic Acid Cleanser

Gyengéd arctisztító keresel, amely nem csak tisztít, de hatékonyan óvja a bőröd természetes pH-ját is? Ez az arctisztító hab háromfée hialuronsavat tartalmaz, hogy kivételesen jól hidratálja a bőrt és segítsen megtalálni a tökéletes egyensúlyt minden bőrtípus számára.

3 860 Ft
3860
Raktáron

Tedd élménnyé az arctisztítást a STAY WELL Triple Hyaluronic Acid Cleanser dús és hidratáló habjával!

Ez az arctisztító hab rendkívül hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket, ráadásul háromféle molekulaméretű hialuronsavat, aminosavakat, Aquaxyl-t és pamutkivonatot is tartalmaz, hogy hidratálja, táplálja és megőrizze a bőr nedvességtartalmát.

A dús hab könnyedén eltávolítja a sminkmaradványokat és a szennyeződéseket, miközben friss, hidratált és üde érzetet hagy maga után.

Gyengéd összetétele miatt minden bőrtípus számára alkalmas, kiegyensúlyozott 5.5 PH-értéke támogatja a bőr természetes védőrétegét, és óvja a bőrt a túlzott nedvességvesztéstől.

Használata: Nyomj megfelelő mennyiségű terméket a benedvesített kezedbe, majd dörzsöld össze a kezeid, hogy dús habot képezz. A habbal masszírozd át a bőrt, végül öblítsd le langyos vízzel.

Kiszerelés: 130ml

vélemény

Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!

Bejelentkezés