2505

SKIN1004 Madagascar Centella Tea-Trica Relief Ampoule

SOS segítség a pattanásokra hajlamos bőrnek! Ez a centellával és fenyő-komplex összetevővel dúsított ampulla kiemelt hatékonysággal nyugtatja a bőrt, csökkenti a gyulladást és irritációt. Ha a bőröd lázad a pattanások ellen, ebben az ampullában megtalálod a megfelelő eszközt arra, hogy te kerekedj felül!

10 870 Ft
10870
Egységár: 109 Ft/ml
Raktáron

A SKIN1004 Madagascar Centella Tea-Trica Relief Ampoule által a bőrproblémák távol kerülnek, és a kiegyensúlyozott szépség ébred életre!

Ennek az ampullának a segítségével gyorsan megnyugszik a pattanásokra hajlamos bőr. Centella Asiatica-kivonata Madagaszkárról származik, és a fellelhető egyik legtisztább Centella. Csökkenti a gyulladást és serkenti a bőr regenerációját.

A fenyő-komplex összetevője ciprusvizet, hosszúlevelű fenyő levélvizet és teafa levélvizet tartalmaz. Tisztítja és mélyen táplálja a bőrt. A ciprusvíz segít csökkenteni az irritációt, a hosszúlevelű fenyő nyugtatja a bőrt, míg a teafa antibakteriális tulajdonságaival harcol a pattanások ellen.

Ez a speciális kombináció nem csak segít megszabadulni a pattanásoktól, de erőteljes segítséget nyújt ahhoz, hogy a bőr kiegyensúlyozott állapotba kerüljön. Próbáld ki a SKIN1004 Madagascar Centella Tea-Trica Relief ampullát, és tapasztald meg ahogy azonnal megnyugszik és fokozatosan kitisztul a pattanásokra hajlamos bőr.

Használata: Cseppents megfelelő mennyiséget a bőrre a problémás részekre koncentrálva és finoman ütögesd a bőrbe.

Kiszerelés: 100ml

vélemény

Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!

Bejelentkezés