2501

SKIN1004 Madagascar Centella Hyalu-Cica First Ampoule

Ha úgy érzed, a bőröd egy kihívásokkal teli akciófilm színtere, ahol bőr a stressz és a szárazság ellen küzd, itt a megoldás! Ez a madagaszkári centellával és hialuronsavval dúsított ampulla azonnal nedvességgel tölti fel a bőrt arctisztítás után, és felkészíti a bőrt a további bőrápolási termékek jobb befogadására, hogy a bőr saját történetének alakítójává válva, visszanyerje élettel teli, hidratált megjelenését.

8 820 Ft
8820
Egységár: 88 Ft/ml
Raktáron

A SKIN1004 Madagascar Centella Hyalu-Cica First Ampoule az első számú támaszod lehet a szárazság elleni küzdelemben, amit rögtön arctisztítás után használhatsz!

Ez az ultrahidratáló ampulla támogatja és felkészíti a bőröd a további bőrápolási termékek jobb befogadására!

A kis üvegcsében olyan különleges összetevők rejtőznek, mint a madagaszkári Centella, a bőrregeneráció nagymestere, amely segít csökkenteni a gyulladásokat és nyugtatja a bőrt.

A hialuronsav, a bőr hidratációjában verhetetlen szuperösszetevő, amely természetesen is megtalálható a bőrben, mélyen feltölti a bőr nedvesség-készleteit és segít hosszú időn át megőrizni a hidratációt.

Rengeteg növényi kivonatot is tartalmaz (banán, körte, aloe, borostyán, dinnye stb.), hogy tápanyagokkal teli, tiszta hidratációt biztosítson.

Ezekkel a csodás összetevőkkel a SKIN1004 Madagascar Centella Hyalu-Cica First Ampoule nem csak egy ampulla, hanem igazi támasz a bőröd történetében, ami segít visszaállítani rugalmasságát és ragyogását.

Könnyítsd meg a bőröd feladatát és segítsd, hogy készen álljon szembeszállni a mindennapi kihívásokkal, megőrizve szépségét és teltségét.

Használata: Vigyen fel egyenletesen megfelelő mennyiségű terméket az arcra és finoman ütögesse a bőrbe.

Kiszerelés: 100ml

vélemény

Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!

Bejelentkezés