2503

SKIN1004 Madagascar Centella Ampoule

100% tiszta Centella Asiatica-kivonat, egyenesen Madagaszkárról! Engedd, hogy a bőröd ragyogása visszatérjen ezzel a kivételes ampullával. Nem tartalmaz semmilyen más összetevőt, csak a centella tiszta és elemi bőrnyugtató és bőrregeneráló hatását. Megnyugtatja és egyensúlyba hozza a környezeti ártalmak miatt károsodott bőrt.

7 200 Ft
7200
Egységár: 131 Ft/ml
Raktáron

A bőrproblémák csak tűnő árnyak a SKIN1004 Madagascar Centella Ampoule felülmúlhatatlan és természetes regeneráló erejével felvértezett bőr számára!

Ha a bőröd érzékeny, kimerült és extra törődést kíván, ebben az ampullában találod a megoldást!

Ez az ampulla 100% madagaszkári Centella Asiatica -kivonatot tartalmaz. A Madagaszkár érintetlen tájairól származó Centella az egyik legfinomabb, legjobb minőségű centella a világon és kiemelkedő bőrbarrier erősítő hatással bír. A centella, másnéven ázsiai gázló, tigrisfű a keleti tradicionális gyógyászati irányzatokban régóta használt gyógynövény, a kozmetikai iparban pedig bőrregeneráló, sebgyógyító, antioxidáns és bőrnyugtató hatása miatt vált értékessé. A Centella-kivonat aktív hatóanyagai az asiaticoside, madecassoside, asiatic acid, és madecassic acid, amelyek külön-külön és együtt is potens bőrregeneráló és bőrvédő hatásúak.

Az ampulla kivételesen tiszta és természetes ápolást nyújt, minden cseppje egy utazás a bőrápolás legmagasabb szintjére. Búcsúzz el a bőrproblémáktól és üdvözöld a ragyogó, egészséges bőrt a SKIN1004 Madagascar Centella ampullával!

Használata: Cseppents megfelelő mennyiséget a bőrre és finoman ütögesd a bőrbe.

Kiszerelés: 55ml

vélemény

Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!

Bejelentkezés