1811

Rubetty mintazáró csipesz

A termékmintáknak is szükségük van egy fedélre!
​A mintazáró csipesz lehetővé teszi, hogy higiénikusan és kényelmesen eltárolhasd a mintákban maradt kozmetikumokat, így nem kell egyetlen használat után kidobnod őket.

980 Ft
980
Raktáron

Szereted a termékmintákat, de nem tudod hogyan tárold őket higiénikusan és egyszerűen felbontás után? Itt a megoldás!

Rubetty_mintazáró_csipesz_termekminta_minta_1

A kozmetikai mintákat egyszer használatosnak vélik, de a legtöbbet nem lehet egyszerre felhasználni. Ebben az esetben hogyan tárolod a mintákat?

  • Nem lehet őket visszazárni, vagy eltenni, így jobbára a pipere asztalon maradnak. Amikor kis idő elteltével újra használnád őket, már gyanakodva közelítesz feléjük, mivel kissé megkeményedtek, egy részük megszáradt, és esetleg még némi port is összeszedett.
  • Kényelmetlen a használatuk, mert a minták tartalma könnyen kifolyhat az asztalra, ami így nem csak kárba vész, de még rendetlenséget is csinál.
  • Kiürült kozmetikai tégelyekbe töltöm a mintákat, de ez időigényes és körülményes, valamint így is csökken valamelyest a tárolás higiénikussága.
  • Mivel túl körülményes tárolni, egyszerűen kidobom a maradék mintát.

Rubetty_mintazáró_csipesz_termekminta_minta_2

A Rubetty termékminta csipesz ezteket a problémákat hivatott kiküszöbölni. Az átlagos tasak-csipeszek, szabadon hagyják a kozmetikai tasakok nyílását, ami így ugyanúgy érintkezik a környezettel, levegővel. Ezzel szemben a Rubetty mintazáró csipesz teljesen lezárja és el is fedi a tasakok nyílását, így nem engedi hogy szennyeződések kerüljenek a tasakba, ezáltal a benne tárolt készítmények is jobban megőrzik minőségüket és újra biztonságosan felhasználhatjuk őket. A csipesz ismerős, Wi-Fi jelre emlékeztető designt kapott, a belseje könnyedén tisztítható, és gyakorlatilag korlátlan ideig használható, hiszen strapabíró műanyagból készült.

Rubetty_mintazáró_csipesz_termekminta_minta_3

Használata:

Rubetty_mintazáró_csipesz_termekminta_minta_hasznalat

  • Nyisd szét a csipeszt a képen látható irányban: mozdítsd a klipsz bal oldalán lévő pecket balra és ezzel egyszerre a nyomd enyhén fel a pecek alatti sarkot. (Ne a körmöd használsz a kinyitáshoz.)
  • Illeszd a minta tasakját az ábrán látható szaggatott vonalhoz.
  • Csukd vissza a minta-csipesz tetejét.

Jó tudni: Előfordulhat, hogy a tasak tartalmának egy kis része összegyűlik a csipesz belső részében, amit erre a célra alakítottak ki. A kifejezetten folyékony texúrájú kozmetikumok kivételével, a tasak tartalma nem tud a csipeszen kívülre folyni.

  • A csipesz kinyitásánál húzd gyengéden balra a lenti nyíl által jelzett pecket.  

TIPP: Ha különösen folyékony kozmetikumot szeretnél lezárni, javasoljuk, hogy hajtsd le egyszer a tasak nyílását, és úgy illeszd a csipeszbe. Ezzel stabilabban, biztosabban zárod le a tasakot. Neszeszeredben is könnyedén magaddal viheted a csipesszel lezárt mintákat, a kompakt méretnek köszönhetően.

[Figyelem! Kifejezetten folyékony tartalmú tasakokat (toner/ olajok) nem ajánlott így szállítani!]

Azokat a tasakokat is lezárhatod a csipesszel, amelyeknek nem a sarkán hanem a tetején van a nyílás. Ez esetben hajtsd le egyszer a tasak tetejét és úgy illeszd a csipeszbe.

Szín: fehér - kék

Kiszerelés: 2 db csipesz/ csomag

5
1 vélemény

Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!

Bejelentkezés
Rubetty mintazáró csipesz | Kor: 19-24 | Bőrtípus: zsíros

Kiváló

Hasznos termék a mintákhoz, rendeltem belőle még! :)