2537

Round Lab 1025 DOKDO Toner

Tapasztald meg mindennap a mélytengeri víz tápláló erejét! Ez a kivételes toner segít eltávolítani az elhalt hámsejteket és hosszan tartó nedvességgel tölti fel a bőrt. Azonnal beszívódik és nem teszi ragacsossá a bőrt. Szabadalmaztatott összetevője, a Hatching EX-07 visszafogja a túlzott faggyútermelést és finomabbá teszi a bőr textúráját.

Raktáron

Tedd simábbá és hidratáltan ragyogóvá a bőrt a Round Lab 1025 Dokdo Tonerrel!

Ez a hámlasztó-hidratáló toner segít új életet lehelni a fáradt, durva bőrbe. Vízszerű textúrája szinte azonnal beszívódik a bőrbe, ragacsos érzet nélkül.

Fő összetevők:

- A mélytengeri víz segít megőrizni a bőr nedvesség-egyensúlyát: kristálytiszta hidratációt biztosít és magas koncentrációban tartalmaz 72 féle természetes eredetű ásványi anyagot (pl. magnézium, kalcium, cink).

- Szabadalmaztatott összetevője, a Hatching EX-07 (proteáz), szabályozza a felesleges faggyút és hatékonyan hámlasztja az elhalt hámsejteket.

- A panthenol, az allantoin és a betain nyugtató ápolást nyújt a fáradt és irritált bőrnek.

Használata: Arctisztítás után itass át alaposan egy kozmetikai korongot a termékkel és gyengéden töröld át vele a bőrt a bőr textúrája mentén, hogy simává tedd a bőrfelszínt.

Kiszerelés: 100ml és 200ml kiszerelésben is elérhető

koreai-kozmetikum-alkalmazasi-sorrend

vélemény

Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!

Bejelentkezés