2301

Pyunkang Yul Best Skincare szett

Lepd meg magad a Pyunkang Yul Best Skincare válogatás szettel! A PY Mist toner, Moisture ampulla és Moisture arckrém hármasa a minimalista tervezés ellenére a maximumot hozza ki a bőrödből. Csak a legszükségesebb összetevőkből állnak és segítenek helyreállítani az érzékeny, kibillent egyensúlyú bőrt.

26 500 Ft
26500
Beszerzés alatt
Jelentkezés a termék elérhetőségének értesítésre, ha ismét készleten van

A legjobb válogatás, csak a legszükségesebb, tiszta összetevőkből, a bőröd egyensúlyáért!

A szett tartalma:

Mist toner: minimál tervezésű, 5 tiszta összetevőből álló formula, amely hidratálja, nyugtatja és élettel telivé varázsolja az érzékeny bőrt. Kiválóan hűsít, a toner 90%-a japán aranyvessző gyökér-kivonat, amely amellett, hogy kiválóan frissít, antioxidáns hatású, és a bőrpírt is csökkenti.

Moisture ampulla: Minimál tervezés, maximális hatékonyság. A hat prémium összetevőből álló formula 90% japán aranyvessző gyökér-kivonat által hidratálja, megnyugtatja, kisimítja és stresszmentesíti a bőrt. Az ampulla mézszerű állaga miatt jól tapad, majd könnyen beszívódik a bőrbe és nagy hatékonysággal növeli a bőr hidratációját.

Moisture arckrém: Gyengéd összetételű, könnyű hidratáló krém, az érzékeny, zsírosodásra hajlamos bőr hidratációjáról gondoskodik. Nem ragad, és nem kelt zsíros érzetet, felszívódás után puha, rugalmas tapintású bőrt eredményez. Japán aranyvessző gyökér-kivonatot tartalmaz, amely antioxidáns, bőrvédő és bőrnyugtató hatású. Mentes a színező-, és illatanyagoktól, ill. irritáló összetevőktől.

Használata: Toner: Használd tonerként, vagy arcpermetként bármikor a nap folyamán. Permetezz megfelelő mennyiségű terméket közvetlenül az arcbőrre, majd finoman ütögesd a bőrbe. Ampulla: Vigyél fel megfelelő mennyiségű terméket a megtisztított bőrre a bőr textúrája mentén. Arckrém. Vigyél fel megfelelő mennyiségű terméket a megtisztított bőrre a bőr textúrája mentén.

Kiszerelés: Toner: 200ml + Ampulla: 100ml + Arckrém: 100ml

vélemény

Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!

Bejelentkezés