2243

PURITO Oat-in bőrnyugtató gélkrém minta

Próbáld ki a Purito frissítő hatású gélkrémét, tápláló zab-kivonattal, amely megnyugtatja a dehidratált, irritációra hajlamos bőrt. Könnyen beszívódik és ragacsos érzet nélkül teszi kiegyensúlyozottá a bőrt. A zab és panthenol összetevői védik a bőrt, frissítő nedvességgel és tápanyagokkal látják el.

150 Ft
150
Raktáron

Zab-kivonat és panthenol összetevőkkel nyugtatja a kipirosodásra hajlamos, könnyen irritálódó bőrt!

Friss gélkrém, tápláló zab-kivonattal, amely azonnal megnyugtatja a száraz, érzékeny bőrt. Javítja a bőr hidratáltságát, csökkenti a túlzott bőrérzékenységet, kiegyensúlyozottá és élettelivé teszi a bőrt. Vegán termék, mesterséges illat-, és illóolaj mentes formula. Érzékeny, zsírosodásra hajlamos bőrre ajánlott.

Használata: Vidd fel a tiszta arcbőrre, szérum után, de napvédő felvitele előtt. Extra hidratálást igénylő bőr esetén, a gélkrém után használj hidratálót. Kerüld el a szem és a száj környékét felvitelkor.

Kiszerelés: 1ml

Avena Sativa (Oat) Seed Water (77%)(Solvent), Butylene Glycol (Skin-Conditioning Agent), Glycerin (Humectant), 2,3-Butanediol (Humectant), 1,2-Hexanediol (Solvent), Water (Solvent), Ammonium AcryloyldimethyltaurateNP Copolymer (Viscosity Increasing Agents), Squalane (Skin-Conditioning Agents), Hydroxyacetophenone (antioxidant), Carbomer (Viscosity Increasing Agent), Dipotassium Glycyrrhizate (Skin-Conditioning Agent); Panthenol (Skin-Conditioning Agents), Tromethamine (pH Adjuster), Ethylhexylglycerin (Skin-Conditioning Agent); Inulin Lauryl Carbamate (Emulsion Stabilizer), Sodium Surfactin (Solubilizing Agents), Beta-Glucan (Skin-Conditioning Agents)

vélemény

Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!

Bejelentkezés