2148

PURITO Inner Green mosható arctisztító korong

Pamutból és bambuszból készült mosható arctisztító korongok a Puritotól! 100% biológiailag lebomló és komposztálható, puha anyaguk gyengéd a finom arcbőrhöz. A kétrétegű frottír textúra lágyan siklik a bőrön, akár arctisztításhoz vagy más bőrápolási termék felviteléhez használod.

Purito Inner Green Reusable Cotton Rounds

4 900 Ft
4900
Raktáron

Ezek a mosható pamut és bambusz korongok gyengéden hámlasztanak és a környezetet is óvják!

Pamutból és bambuszból készült mosható arctisztító korongok a Puritotól! 100% biológiailag lebomló és komposztálható, puha anyaguk gyengéd a finom arcbőrhöz. A kétrétegű frottír textúra lágyan siklik a bőrön, akár arctisztításhoz vagy más bőrápolási termék felviteléhez használod. Ezeket a kozmetikai korongokat egy organikus pamut mosózsákkal kapod, amely biztosítja a könnyű és biztonságos tisztítást.

Használata: Arctisztításhoz használva, előbb nedvesítsd át a korongot langyos vízzel, majd tedd rá a lemosód és masszírozd át vele finoman az arcod, végül öblítsd le langyos vízzel. Termék felvitelénél itasd át a korongot és finoman simítsd át vele az arcod. Ha a tonert a korong segítségével viszed fel, simábbá és puhává teszed a bőröd a finom fizikai hámlasztó hatásnak köszönhetően.

Kezelés: Minden használat után javasolt kimosni a korongokat. Tedd a korongokat a dobozban lévő mosózsákba és mosd ki 30 - 40 °C -on. Kézzel is moshatod. Csak a levegőn szárítsd (ne szárítsd szárítógépben, mert összezsugorodhatnak). Ezek a korongok elég strapabíróak, hogy a megfelelő kezelés mellett 100 alkalommal is használhasd őket.

Figyelem! A mosáshoz ne használj fehérítőt, sem öblítőt! Körömlakk eltávolítására ne használd!

Termék eredeti neve: Purito Inner Green Reusable Cotton Rounds

Kiszerelés: 10 db korong + 1 db organikus pamutból készült mosózsák

Purito-from-green-arctisztíto-korong

Arctisztító párna anyaga - 70% természetes bambuszrost, 30% pamut (Natural Bamboo Fibers, 30% Cotton)

Mosózsák anyaga - 100% organikus pamut (100% Organic Cotton)

vélemény

Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!

Bejelentkezés