1791

PURITO faszenes Konjac szivacs

A Purito szuper gyengéd lemosó szivacs 100% természetes anyagokból készült. Tökéletes választás az érzékeny bőrnek! Nagyon puha, akár a rizssüti! 95% konjac zseléből és 5% faszénnel az antibakteriális hatásért. Nagyobb mint az átlagos konjac szivacsok!

Purito Bamboo Charcoal Konjac Sponge

3 380 Ft
3380
Raktáron

PURITO Faszén-Konjac szivacs 100% természetes anyagokból, tökéletes választás az érzékeny bőrnek.

A kézreálló forma és gazdag habképző tulajdonsága segít az arcbőr minden részét alaposan megtisztítani. Felejtsd el a baktériumokat vagy penészgombákat, a bambusz faszén megelőzi ezek megtelepedését. Különösen finom rostszerkezete gyengéden, irritáció nélkül távolítja el az elhalt hámsejteket, meghagyva a bőr természetes barrierjét.

Sokkal nagyobb a mérete, mint más konjac szivacsoké, így akár egész testre is használható.

Miben különbözik más lemosó szivacsoktól?
A Purito gyengéd lemosó szivacsnak sokkal finomabb anyagszerkezete van, mint pl a pamutnak, gauze-nak, nylonnak, vagy a szintetikus szivacsoknak. Megóvja a bőr védőrétegét, gyermekek számára, sőt kifejezetten érzékeny bőrön is alkalmazható irritáció nélkül.

Milyen előnyökkel jár a használata?
Óvatosan távolítja el a bőrről a szennyeződéseket, elhalt hámsejteket, smink-maradványokat, pórusokba gyűlt sebumot, és eltünteti a micro-szennyeződéseket is. 100% természetes összetevőkből készült, a mindennapos irritáció-mentes használathoz.

Használhatom a kisbabámon is?
Kézzel készült, vegán termék, 100% természetes összetevőből, (bambusz faszén, konjac zselé). Garantáltan biztonságos, rostjai tömörek és puhák, az érzékeny bőrre is megfelelő, beleértve a gyerekekét és az atópiás bőrt is.

Milyen sokáig tart?
Az alapos fertőtlenítés érdekében, tedd forró vagy forrásban lévő vízbe 5 percre, vagy ugyanígy vízbe merítve sterilizáld mikrohullámú sütőben. Ez nem károsítja a terméket és biztosítja, hogy hosszú időn át használhasd.

Van lejárati idő a csomagoláson?
A termék fagyasztva-szárítással csomagolt, minőségét hosszú időn át megőrzi, bármikor biztonságosan használható marad, így lejárati ideje nincs.

Használata:Használat előtt nedvesítsd be a terméket kézmeleg vízzel. Tegyél megfelelő mennyiségű lemosót a nedves szivacsra és képezz gazdag habot. Tisztítsd meg az arcod gyengéd körkörös mozdulatokkal masszírozva a bőrt. Használat után öblítsd ki a szivacsot tiszta vízzel. Figyelem! Ne csavard, csak gyengéden nyomkodd ki belőle a vizet.

Termék eredeti neve: Purito Bamboo Charcoal Konjac Sponge

Kiszerelés: 1db

vélemény

Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!

Bejelentkezés